Cleopatra Stratan îşi sărbătoreşte ziua de naştere. UITE cum a felicitat-o tatăl său! FOTO

Cleopatra Stratan îşi sărbătoreşte ziua de naştere. UITE cum a felicitat-o tatăl său! FOTO

Cleopatra Stratan este acum o domnişoară în toată regula. Cea care la trei ani cucerea publicul de pe ambele maluri al Prutului cu melodia „Ghiţă”, intrând chiar şi în Cartea Recordurilor, este astăzi omagiată.

Fiica lui Pavel Stratan împlineşte astăzi 12 ani. Cu acest prilej, artistul a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie, însoţită de mesajul: „Cleopatra împlineşte astăzi 12 ani! La muuuuuuuuulţi ani!!!”.
Cleopatra Stratan era în urmă cu nouă ani, un adevărat fenomen muzical. La doar trei ani, avea să cucerească publicul cu melodia „Ghiţă” şi să susţină concerte în faţa a mii de oameni, în timp ce copiii de vârsta ei se jucau cu păpuşile.
A intrat în Cartea recordurilor cu mai multe distincţii: cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album; cea mai tânără interpretă într-un concert „live”; cea mai bine plătită artistă tânără (10.000 euro pentru o singura melodie – bani donați public, în scopuri caritabile); cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tânără interpretă care a înregistrat un „hit” național”.
Prin titlul „cea mai tânără interpretă de succes”, Cleopatra i-a luat locul lui Jordy, băiețelul care la începutul anilor 90 făcea furori în toată lumea cu hitul „Dur dur d’etre bebe”.
După doi ani plini de succes, Pavel Stratan, a decis să o retragă din lumina reflectoarelor pentru a avea o viaţă normală. Cleopatra a intrat la școală fiind, de altfel, un elev eminent, la o şcoală privată.

aL.N.
Foto: Facebook familia Stratan

Vizualizări: 864

Comentează