Prietenii l-au emoţionat până la lacrimi pe Gheorghe Urschi! FOTO

Prietenii l-au emoţionat până la lacrimi pe Gheorghe Urschi! FOTO

Pe 18 ianuarie, Regele Umorului a aniversat frumoasa vârstă de 66 de ani. De opt ani, prietenii de suflet ai omagiatului îi pregătesc câte o surpriză inedită. Nici în acest an nu s-au abătut de la tradiţie aşa că dis-de-dimineaţă au mers să-i cânte „La mulţi ani” şi să-l invite la o plimbare cu trăsura. Gestul prietenilor săi l-au emoționat până la lacrimi pe Gheorghe Urschi.

„În fiecare an ne dorim să-l felicităm într-un mod mai original. Bunul său prieten, Vladimir Garştea a dat start acestei tradiţii acum opt ani, iar eu m-am alăturat în urmă cu patru ani. Cum 2014 este anul Calului, am decis să-l plimbăm cu o trăsură trasă de doi ponei. Maestrul a zâmbit din clipa în care a deschis uşa casei şi ne-a văzut pe noi în trăsură. I-am dăruit două buchete mari de trandafiri, după care l-am invitat să ni se alăture. Bineînțeles că nu au lipsit nici lăutarii, care făceau atmosfera de sărbătoare. Şi tortul aniversar a fost unul inspirat: în forma unei cărţi pe care a scris-o maestrul. Am văzut lacrimi de fericire pe chipul lui Gheorghe Urschi şi mă bucur nespus de mult că surpriza ne-a reuşit şi în acest an”, ne-a declarat Mariana Mihăilă.
Precizăm că, în 2011, viaţa l-a pus la o grea încercare pe artist. Atunci Gheorghe Urschi a suferit un ictus cerebral şi a fost internat în stare gravă la Institutul de Neurologie şi Neurochirurgie din Chişinău. Ajutat de cele două fiice, Laura şi Liliana, maestrul a luptat pentru a se reabilita, urmând şi un tratament foarte costisitor în Israel. Şi efortul le-a fost răsplătit, căci acum Regele Umorului se simte din ce în ce mai bine.

1

2

3

4Lena Negru
Foto: Facebook/Mariana Mihaila/Gheorghe Urschi;Unimedia

Vizualizări: 907

One Comment

  • =Pasaport de România=
    20 ianuarie 2014 | Permalink |

    “JURNAL de Chişinău”
    vă îndeamnă să răspundeţi la întrebarea:
    „Sunteţi de acord cu Re-Unirea Rep. Moldova cu România?”

    http://www.jc.md/jurnal-de-chisinau-te-indeamna-sa-te-expui-cu-privire-la-unire/

    rezultate:

    Da – 88.7%
    Nu – 9.5%
    Nu știu – 1.9%

    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
    —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

    TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE ÎN VECHILE HOTARE
    DIN ANUL 1918 DINTRE NISTRU SI TISA !
    ==============================================

Comentează