Lara Fabian, aflată în convalescenţă, şi-a anulat restul turneului

Lara Fabian, aflată în convalescenţă, şi-a anulat restul turneului

Cântăreaţa belgiană Lara Fabian a decis să anuleze restul concertelor din actualul turneu, urmând astfel recomandările medicilor. După ce s-a îmbolnăvit în luna octombrie de ‘surditate subită’, ea trebuie să facă pauză un timp pentru a evita ca urechea internă să-i fie afectată mai mult, scrie metronews.fr.

‘Reorganizarea turneului nu a fost suficientă pentru rezolvarea problemelor la urechea internă. Trebuie să iau medicamente şi să stau departe de expuneri sonore puternice’, a spus interpreta faimoasei piese ‘Je t’aime’. Cântăreaţa, care urma să susţină circa 30 de spectacole până în luna iunie, sprijinindu-şi astfel albumul ‘Le secret’, a mărturisit că ‘a avut de luat o decizie dificilă’.

În timpul concertului de la Dijon, de toamna trecută, Lara Fabian a fost victima ‘surdităţii subite’ din cauza manevrelor greşite ale unui tehnician. De atunci urechea i-a fost afectată într-atât încât nu mai poate cânta corect. ‘Nu am vrut să cânt pe jumătate, cred că este imposibil să te menajezi când eşti artist’, a spus cântăreaţa.
Sursa: AGERPRES
Foto: AGERPRES ARHIVA / LIVIU SOVA

Vizualizări: 364

Comentează