Dublă sărbătoare în familia lui Ion Suruceanu!

Dublă sărbătoare în familia lui Ion Suruceanu!

Ion Suruceanu, Ion Raţă „Catharsis”, Ionel Istrati, Ion Paladi, Ion Dascăl, dirijorul orchestrei de muzică populară „Mugurel”, Ioana Căpraru, Ion Paulenco îşi sărbătoresc astăzi ziua numelui.

Contactat de APROPO, Ion Suruceanu ne-a mărturisit că în familia sa are loc astăzi o dublă sărbătoare. Nu doar artistul este felicitat de către cei dragi, ci şi nepoţica sa, care aniversează vârsta de şapte ani.
„Pe Ionela o iubim la nebunie, iar eu mă mândresc cu ea nu doar pentru că-mi poartă numele, ci şi pentru că e o fetiţă frumoasă şi deşteaptă. Bunica i-a pregătit deja cadoul, iar diseară suntem aşteptaţi la petrecere”, ne-a declarat Ion Suruceanu.
Cu ocazia zilei numelui, maestrul a primit numeroase mesaje de felicitare din partea prietenilor şi a colegilor săi de breaslă.
Interpretul ne-a mărturisit că, în perioada în care a fost vecin cu primul preşedinte al R. Moldova, Mircea Snegur, domnia sa îl felicita de ziua numelui şi-i oferea un cadou, fapt care-l onora şi-l făcea să se simtă mândru.
„Nu o să uit niciodată perioada când locuiam pe str.31 august, iar de Sf. Ion, la prima oră a dimineţii în faţa uşii mele, mă aştepta un coş mare cu fructe şi legume. Ştiam că sunt de la bunul meu prieten, Mircea Snegur, care nu uita niciodată să mă felicite cu acest prilej”, susţine Ion Suruceanu.
„APROPO magazin” le urează „La mulţi ani!” tuturor celor care poartă numele de Ion, Ionel, Ionela, Ioana, Ionică, Ionuţ şi Ivan!
Veronica Vladei
Foto: Apropo Magazin

Vizualizări: 746

Comentează