“Le-am dorit pe mormântul lui pentru că le iubea”// FOTO

“Le-am dorit pe mormântul lui pentru că le iubea”// FOTO

Angela Robinson a fost şocată în momentul în care reprezentanţii primăriei dintr-un sat din Anglia i-au spus că trebuie să modifice piatra funerară a soţului ei decedat, scrie Mirror.

După moartea soţului ei, Angela s-a gândit să-i aducă un omagiu acestuia aşa că a decis să deseneze pe piatra funerară un sudoku şi o ecuaţie.
Gestul ei însă a stârnit revolta autorităţilor locale, care i-au cerut să şteargă desenele de pe mormânt pentru că le considera de prost gust.
“Soţul meu a fost profesor de matematică şi iubea să rezolve sudoku. Le-am dorit pe mormântul său pentru că le iubea. Nu este un gest ofensator. Cum poate primaria să ne spună că este de prost gust? Bărbatul meu a fost un fan infocat al sudoku-ului, iar ecuaţia de pe mormant este un extras din teza sa de doctorat”, a explicat Angela Robinson.
Autorităţile însă nu s-au lăsat impresionate de explicaţiile femeii aşa că i-au cerut femeii să facă modificările necesare pentru că toate pietrele funerare din cimitir trebuie să respecte nişte reguli standard, scrie jurnalul.ro.
Foto: jurnalul.ro

Vizualizări: 449

Comentează