„Rușine să vă fie”, „Demisia”; Moldova a remizat cu Andorra

„Rușine să vă fie”, „Demisia”; Moldova a remizat cu Andorra

Dezamăgire fără margini pe chipurile celor 4 000 de spectatori prezenți pe Stadionul Zimbru din Chișinău, unde echipa națională de fotbal a Moldovei a terminat la egalitate, 1-1, după ce a fost condusă, cu selecționata Andorrei, echipă care este pe locul 205 în clasamentul mondial, echipă care nu a mai câștigat din anul 2004.

Pentru Andorra este primul rezultat de egalitate după o serie de 9 înfrângeri. Ultimul egal a fost cel cu Azerbaidjan din primăvara lui 2012. Mai mult de atât, din septembrie 2010 și până astăzi, Andorra a jucat un număr de 21 de meciuri, în care a marcat doar două goluri, ambele în meciurile cu Moldova, cel de astăzi și cel din amicalul jucat în anul 2011, câștigat de Moldova cu 2-1, scrie jurnal.md.

Astăzi, imediat după marcarea golului celor din Andorra, micuța galerie a tricolorilor a scandat „Rușine, rușine să vă fie”, iar spre final de meci, mai multe grupuri de spectatori din tribunele stadionului cereau „Demisia” selecționerului Ion Caras.

Antrenorul Andorrei, Koldo Gonzales, a declarat după meci că naționala lui a intrat pe teren pentru a câștiga, așla cum face oricare sportiv care intră într-o arenă sportivă: Așa cum am spus și la conferința de ieri, noi intrăm pe teren cu gândul că avem o oportunitate de a câștiga, dacă nu ar fi așa nu am mai face sport. Noi nu ne-am gândit că Moldova este superioară, că Moldova are altfel de jucători decât sunt ai noștri. Dacă am fi avut mai mult calm în joc, puțină liniște și am fi căutat mai bine spațiile libere, puteam să scoatem mult mai multe din acest joc. Pentru noi este important să progresăm, să evoluăm de la meci la meci.

Mai jos veți găsi o scurtă desfășurare a evenimentelor din partida de astăzi. Dar nu înainte de vă a aminti că acesta a fost un meci test înaintea meciului cu Anglia, de la Londra, din 6 septembrie din Preliminariile Campionatului Mondial 2014. Încă un lucru de adăugat este debutul la selecționata națională a tânărului Cătălin Carp.

Statistică:

Goluri: 1-1 (Dedov 43 – Sonejee 16)
Cornere: 5-2
Cartonașe galbene: 1-6 (Gațcan – Lima, Vales, Ayala, Pujol, Martinez și Schellens)

Foto: jurnal.md

Vizualizări: 138

Comentează