EXCLUSIV! Corneliu Botgros:„Adriana e un capitol încheiat”

EXCLUSIV! Corneliu Botgros:„Adriana e un capitol încheiat”

Corneliu Botgros ne-a mărturisit că mai crede în dragoste și că-și dorește să devină tată încă de două ori

A avut un mariaj de 17 ani care s-a încheiat recent cu un divorț mult mediatizat. Corneliu Botgros ne-a dezvăluit că, deși căsnicia sa cu Adriana Ochișanu nu a mai mers, el încă mai crede în iubire. Artistul speră că într-o bună zi o va întâlni pe cea alături de care va trăi până la adânci bătrâneţi. Virtuozul viorist a vorbit pentru APROPO despre vacanţele familiei Botgros, dar și despre cum s-a schimbat viața lui după separarea de fosta soție.

Lena NEGRU

Corneliu Botgros și Adriana Ochișanu au trăit împreună clipe de neuitat, însă viața le-a arătat că povestea lor de dragoste a ajuns la final. Artistul s-a refugiat în muncă pentru a trece peste cea mai urâtă perioadă din viața sa – divorțul. Timpul i-a tămăduit rănile, iar astăzi susține ferm că este pregătit pentru o nouă relație. Mai mult decât atât, artistul știe și ce calități trebuie să aibă viitoarea sa iubită.

Nu are regrete

„Privesc cu încredere înainte, fără regrete. Golul pe care l-a lăsat Adriana în familia noastră acum îl umplem prin activități: mergem regulat la sport, la cinema. Vă asigur că am depăşit divorţul şi perioada de după, iar acum sunt bine. Aștept altceva de la viață. Deși sunt pregătit să încep o nouă relație, consider că încă nu a sosit momentul potrivit. Lui Cristi însă îi vine mai greu să uite momentul de cotitură prin care ne-a fost dat să trecem, astfel că prioritatea mea e el. Mă dedic totalmente lui și nu am timp de o eventuală relație”, ne-a declarat Corneliu Botgros.
Și cum printre fanii săi sunt persoane care continuă să mai creadă în posibilitatea unei împăcări, artistul exclude acest fapt printr-un „nu!” categoric.

Vrea ca Adriana să-i dedice mai mult timp fiului

Cristi a rămas în custodia tatălui său, iar cu Adriana Ochișanu vorbește la telefon şi, când are posibilitatea, ies împreună în oraș. Dacă până în această vară, fiul artiştilor își petrecea vacanțele în compania ambilor părinți, în acest an el s-a odihnit doar cu tatăl său și cei doi bunici, Lidia Bejenaru și Nicolae Botgros.
Întrebat dacă Adriana Ochișanu nu i-a propus lui Cristi ca să meargă în vacanță împreună, artistul ne-a răspuns că nu știe și asta deoarece de ceva vreme nu a mai vorbit cu fosta soţie.
„Cristi e la liceu și are un program şcolar mult prea încărcat, aşa că vorbeşte cu mama lui mai mult la telefon. Eu însă n-am mai vorbit cu ea de patru luni, nici măcar despre fiul nostru. Noi doi ne descurcăm de minune. Am angajat o bonă care este și o bucătăreasă iscusită, plus că-i am pe părinții mei, care ne răsfață și ne sunt alături. Mă bucură faptul că atât eu, cât și ei, am reușit să depășim cu succes acele probleme de familie. Acum avem un singur scop: de a-i asigura lui Cristi un viitor cât mai bun. Cât despre Adriana, pentru mine ea este un capitol încheiat”, ne spune instrumentistul.
Corneliu Botgros speră că pe viitor fosta sa soție își va onora obligațiunile de mamă, căci până la momentul de față ea are unele restanțe la acest capitol. Artistul nu vrea ca fiul lui să simtă lipsa celui de-al doilea părinte, tocmai de aceea, și-ar dori ca Adriana Ochișanu să se intereseze și să petreacă mai mult timp cu Cristi. „Sper că-și va respecta datoria de mamă. Ar fi mai bine pentru fiul nostru. Probabil, cariera sa și noul iubit îi ocupă timpul”, se dă cu presupusul Corneliu Botgros.

Despre viitoarea doamnă a inimii sale

Artistul continuă să creadă în iubire şi speră că într-o bună zi Dumnezeu i-o va scoate în cale pe femeia potrivită, alături de care să fie fericit şi care-i va dărui încă doi copii. Fiul maestrului Botgros își dorește o familie numeroasă, frumoasă, în care să domine dragostea şi buna înțelegere.
„Vreau să fiu iar tată. Nu am preferinţe în ceea ce priveşte sexul copiilor, sănătoși să fie! Dar nu mă grăbesc – visul acesta mi se va îndeplini când va dori Cel de Sus. Evident că-mi doresc să-mi refac viața, să-i pot oferi lui Cristi o familie frumoasă, să mai aibă un frățior ori o surioară”, ni se destăinuie artistul.
Întrebat cum trebuie să fie viitoarea doamnă a inimii sale, Corneliu Botgros ne-a răspuns fără ezitare: „Simplă, fără fițe, să nu fie din showbiz, iar cel mai important – să fie deșteaptă!”.
Pe 17 august, Cristi împlineşte 14 ani. Şi cum mândria familiei Botgros are rezultate frumoase la învăţături, tatăl și bunicii i-au pregătit juniorului o surpriză de zile mari. Știind că băiatul își dorește un aparat de fotografiat performant, maturii îi voi îndeplini dorința de ziua sa. Și asta nu e tot. Cristi vrea să-și petreacă ziua de naștere în club, alături de prieteni, iar tata se va ocupa de organizarea petrecerii.

Despre vacanţe

Zilele acestea, familia Botgros a revenit din vacanță. Aceștia au petrecut 10 zile în Antalya, unde s-au cazat în unul din cele mai luxoase hoteluri. În ultimele zile din vacanţă, maestrul Botgros și-a dorit foarte mult să sară cu parașuta, dar la rugămintea insistentă a soției, a renunțat la idee.
„Tata e curajosul familiei. Când l-am văzut că are de gând s-o facă pe parașutistul, eu și Cristi am zis să încercăm și noi – să fim un trio de eroi. Dar mama ne-a tăiat repede pofta, spunându-ne că nu ne lasă să facem un pas de lângă ea”, râde artistul.
Cei patru vor mai avea parte de încă o vacanță, de această dată vor merge cu toții la Sovata, unde spun că se simt de fiecare dată „ca-n paradis”.

Îşi doreşte o soţie ca mama lui

Celebrul cuplu Botgros-Bejenaru este un exemplu demn de urmat pentru toţi cei care-şi doresc o familie trainică. Sunt de 42 de ani împreună, dar se iubesc ca-n prima zi. Fiul cuplului de aur al muzicii populare spune că şi-ar dori să întâlnească o femeie ce i-ar semăna mamei sale.
„Mă uitam la ei chiar în timpul ultimei vacanţe: se comportă şi acum ca doi îndrăgostiţi. Merg la plimbare, se ţin de mână, îşi șoptesc cuvinte dulci… Îmi creşte inima când îi văd. Secretul căsniciei lor este că mama întotdeauna a avut răbdare şi încredere în tata, de aceea au ştiut să depăşească cu uşurinţă obstacolele. Aş vrea ca viitoarea mea soţie să aibă din calităţile mamei. Părinţii mei sunt un cuplu călit, trecut prin foc şi prin apă, ambii venind din familii cu sărace. Împreună au obţinut tot ce au, sunt o adevărată echipă şi pe scenă, şi acasă”, ne povesteşte vioristul.
Dorinţa principalului lăutar al ţării şi al soţiei acestuia este să-şi vadă fiul împlinit, fericit, iar nepoţelul lor să aibă un viitor prosper.
Corneliu Botgros ne-a mărturisit că părinţii îl răsfaţă nu doar pe Cristi, ci şi pe el: „Ne alintă ca pe doi copii. Mamei îi place să stea la bucătărie şi să ne îndeplinească toate poftele. Găteşte delicios, în special tocăniţa de porc, care este mâncarea preferată a familiei”.

Vrea să se stabilească cu traiul în România

Fiul maestrului Botgros vrea să se stabilească cu traiul în România. Artistul planifică să facă acest pas peste cinci ani, atunci când băiatul lui va absolvi Liceul Republican de Muzică „C.Porumbescu”, astfel voi putea pleca împreună.
Cristi vrea să le calce pe urme părinţilor săi şi bunicilor, dar mai are o pasiune – actoria.
„Este un copil talentat şi deştept, care merită să studieze la o instituţie de învăţământ prestigioasă. Iar noi îl vom susţine”, ne-a spus în încheiere Corneliu Botgros.

Foto: Apropo Magazin

Vizualizări: 1691

7 Comentarii

  • cornelia
    16 iulie 2013 | Permalink |

    Bravo Corneliu!!!! Adriana chiar nu te merita!!! …..mie mi-ar place sa fiu sotia ta… ;)

  • 16 iulie 2013 | Permalink |

    CORNELIU!!!!!!!!!!!!………FOARTE FRUMOASE CUVINTE SI FRUMOS COMENTARIU DIN PARTEA TA . TOATE CELE SPUSE DE TINE SUNT CUVINTE PERFECTE SI-TI DORESC SA FII PE VIITOR FERICIT CU O NOUA SOTIE ALATURI ……….SA-TI CREASCA FAMILIA SI SA DOVEDESTI LA TOTI CINE ESTI TU SI FAMILIA TA ( CU PARINTII ) SI CINE-A FOST ..ADRIANA . EA A DAT DOVADA CA N-A FOST FEDELA NICI CU TINE SI NICI CU COPILUL VOSTRU NEMAISCIIND DE PARINTI. …VA TRADAT PE TOTI (ADICA PE TOATA FAMILIA) SI FARA UN PIC DE RUSINE MAI SPUNEA CA N-A SIMTIT CALDURA DE LA TINE ………..ACUM S-A GASIT CALDURA MARE , CARE UN URMA PLANGE O MAMA SI-UN COPIL DE NUMAI DOI ANISORI….V-A FI BLESTEMATA O VIATA INTREAGA DE FOSTA SOTIE A LUI SERGIU ZMEU .SI CU ZMEU FERICITA NU V-A MAI FI …………TU INSA VE-I DA MARE GRESH DACA TE MAI INTORCI LA EA ………..DOAR EA PENTRU NIMIC NU TE MERITA …….EA E NIMENI …….SI TOTI CE-I DIN PARTEA EI CARE SCRIEAU URIT DESPRE TINE SI PARINTII TAI ACUM SE V-OR CONVINGE ,CAND VE-I AVEA O ALTA SOTIE ,DESTEAPTA SI FEDELA NU CU PAIE IN CAP ……….VE-TI TRAI CA-N PARADIS…………..FELICITARI SI CAT MAI PE CURIND DOVEDESTE LA TOTI DUSHMANII CA NU ESTI CEL CE TE-AU DESENAT …….MULT BINE ,SANATATE SI UN VIITOR FERICIT CA-N POVESHTI !!!!!!!!!

  • 16 iulie 2013 | Permalink |

    BRAVO LA TOATA FAMILIA BOTGROS , MAI INTII TIE CORNELE SE VEDE CA ESTI UN TATA GRIJULIU , DE LA INCEPUT IMI PAREA RAU DE VOI , BA CHIAR SI ACUM IMI PARE RAU CA NUMAI SINTETI IMPREUNA , MAI MULT PENTRU CRISTI , CHIAR NU ARE INIMA DE MAMA IN EA , SIA LASAT COPILUL PENTRU CORPUL SI BINELE EI , DA NUSI DA SAMA CA PLING DOI COPILASI PARASITI , UNU DE MAMA SI UNU DE TATA , UCISE ASA FEL DE MAME ,TATII IS BUNI SI EI , DA DACA MAMA SE DUCE ASTAI CULMEA , MAI MULT POARTA VINA MAMA ADRIANEI CA NU IA DAT CEI 7 ANI DEACASA , DA DE FAPT DE UNDE SAI DEE DACA NICI EA NUI ARE , ADICA MAMA ADRIANEI OCHISANU ,. FORTA CORNELE SI TIE PUISOR CRISTI , SA NU UITI NICIODATA CA AI AVUT SI AI ASA TATA SI BUNEI ALATURI DE TINE , SANATATE , SA NU CREADA NISTE NEEDUCATI CARE SOCOT GRESIT CA FAC PARTE DIN FAMILIA BOTGROS , AS VREA , DAR NU TOATE MUSTELE FAC MERE , IS O ASCULTATOARE CARE MEREU II ADMIRAM SII ASCULTAM CIND ERAU IMPREUNA CIND ERA CU OCHISANU , DAR ACUM CINSTIT VA SCRIU CAMI FACE GREATA SAMI AMINTESC DE OCHISANU , NU SO MAI ASCULT , SI NU NUMAI MIE , DAR TOATA LUMEA BUNA ASA ZIC.

  • Nume
    18 iulie 2013 | Permalink |

    tot sfirsitul are un nou inceput,nu trebuie de uitat ca Adriana a fost un capitol frumos in viata lui Cornel,daca a acceptat sai fie sotie mama copilului lui

  • Nume
    18 iulie 2013 | Permalink |

    Kornel cite femei nu vor mai fi in viata ta oricum mama copilului e doar una si asta nu scimbi pe nimic in lume

  • Nume
    18 iulie 2013 | Permalink |

    A scris bine articolul Elena Negru dar trebuie de luat in calcul si parerea Adrianei,din rticol reiese ca e un monstru,dar mama e mama (cum zice maestrul Urschi ,daca-i mama e mama)

  • 19 iulie 2013 | Permalink |

    CINE SCRIE CA ADRIANA E MAMA BUNA , PAI ATUNCI VA LUATI MAMELE VOASTRE IN RIS , MAMA II MAMA , DA EU ASTA INTELEG , DAR VOI NU AUZITI SI NU STITI EA ARE PE ALTUL PE PRIMUL LOC INAFARA COPILULUI , CE CHIAR NU INTELEGETI , PAI CE FEL DE MAMA ESTE EA CIND EA SPUNE CA ARE UIBIT , EA SPUNE CU GURA EI , DA DE COPIL NICI NU POMENESTE CITE ODATA , ACUM IMBLA SI CINTA PRIN SATELE CELE CARE NICI NU SE GINDEA INAINTE SA CINTE CIND ERA CU CORNEL , CA EI O PURTAU PRIN CELE MAI VAZUTE LOCURI FRUMOASE , ACUM SE DUCE UNDE O CHIAMA NUMAI SA FACA UN BAN , CORNEL II ADUCEA CU SACUL SI NO SATURA ACUM ACESTA O LASA PESTE TOT SA SE DUCA NUMAI SA GISTIGE CU GREU UN BAN , ASAI TRTEBUE DACA NU IA LUCRAT CAPUL DA IA LUCRAT CCCC UU………LLLLLL , OM VEDEA CUM IA FI MAI DEPARTE , DA TOTUS CA CU BODGROS NO SAI FIE NICI ODATA , IN TOATE FAMILIILE ESTE CITE CEVAI , DARRRRR , TREBUE DE INVINS TOTUL CU FRUMOSUL SI OMENIA NU SA LASI PLINGIND IN URMA DOI COPILASI, UNU FARA TATA SI ALTUL FARA MAMA , NEEDUCATA DE ADRIANA OCHISANU

Comentează