Vacanţă de coşmar la Acapulco pentru şase cupluri de spanioli. Turiste violate pe plajă de 5 bărbaţi înarmaţi

Vacanţă de coşmar la Acapulco pentru şase cupluri de spanioli. Turiste violate pe plajă de 5 bărbaţi înarmaţi

Şase turiste spaniole au fost violate pe o plajă privată din Acapulco, Mexic, de cinci bărbaţi înarmaţi şi cu feţele acoperite.

Presa din întreaga lume a scris ieri despre vacanţa de coşmar pe care au avut-o şase cupluri de spanioli în Acapulco, Mexic. Considerate până nu de mult un paradis, plajele din această zonă au început să le creeze probleme turiştilor. Cel mai recent caz s-a petrecut pe o plajă privată, când şase tinere cu vârste între 20 şi 34 de ani au fost violate de cinci bărbaţi care purtau cagule şi erau înarmaţi. Aceştia i-au legat în prealabil, cu câteva cabluri ale încărcătoarelor de telefon mobil, de mâini şi de picioare, pe bărbaţii ce le însoţeau pe fete, după care le-au batjocorit pe acestea.

După ce şi-au făcut mendrele, atacatorii au dispărut, iar autorităţile mexicane fac eforturi disperate pentru a-i prinde, organizând mai multe puncte de control în zonă. Primarul din Acapulco a condamnat dur atacul şi a promis că îi va găsi pe cei responsabili, recunoscând că incidentul, cel mai grav de acest gen din ultimul deceniu, afectează imaginea staţiunii care se bazează pe turism.
Sursa: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 365

Comentează