Cum te pot ajuta aplicaţiile pe mobil să-ţi îmbunătăţesti relaţia?

Cum te pot ajuta aplicaţiile pe mobil să-ţi îmbunătăţesti relaţia?

Dragostea n-a fost niciodata mai usor de impartasit ca acum cand smartphone-urile au preluat puterea si aplicatiile se nasc ca ciupercile dupa ploaie, scrie ele.ro.

Daca Skype-ul deja nu-ti mai place, atunci cand vine vorba de tandrete, intimitate si chiar sex virtual cu partenerul aflat la distanta, poate ca ti-ar placea niste aplicatii pe mobil.

Exista aplicatii pentru orice, si unele pot fi folosite si ca jucarii sexuale.

Vibease

Aplicatia necesita un vibrator Vibease, iar dupa ce partnerii isi sincronizeaza telefoanele prin aplicatie, partenerul tau se contecteaza cu vibratorul prin Bluetooth. Apoi ea trebuie sa-i dea partenerului permisiunea ca el sa controleze vibratorul. Pentru a condimenta si mai mult atmosfera, aplicatia iti da posibilitatea si de a impartasi poze, de a vorbi si de a va vedea.

Fell Me

Aplicatia iti da posibilitatea sa vezi in timp real unde exact apasa partenerul tau cu degetul pe Iphone. Atunci cand ambii parteneri ating un anumit punct in acelasi timp, zona se aprinde si vibreaza.

Pair

Pair este o retea sociala facuta special pentru cupluri. Cuplurile pot impartasi mesaje, clipuri si fotografii si exista o zona in care-ti poti desena partenerul, ai o lista cu lucruri de facut cu date importante.
Cu ajutorul ThumbKiss, atunci cand pui degetul pe ecran ii trimiti un sarut virtual partenerului.

Avocado

Cu ajutorul acestei aplicatii cuplurile pot impartasi momente, mesaje, fotografii si liste de la lucruri de facut la vacante de vis sau chiar lista saptamanala de cumparaturi.

Userii pot uploada emoticonuri personalizate si mesaje scurte ca I love you sau Be home soon.

Interesant este numele acestei aplicatii, avand in vedere ca Avocado creste in pereche si copacul produce fructe doar daca creste langa un alt copac.

TheIceBreak

Aplicatia te ajuta sa ai o relatie cat mai frumoasa. TheIceBreak are un set de intrebari amuzante pe care partenerii si le pot pune si pot raspunde public sau privat, in ideea de a se cunoaste mai bine unul pe celalalt.

Partenerii pot da note comunicarii, sprijinului si gradului de satisfactie in relaltie, dupa o anumita perioada.

Tokii

Tokii da posibilitatea partenerului sa afle cum te simti. Mesajele incep cu Ma simt … sau Ma faci sa ma simt … , astfel cuplurile sunt incurajate sa-si arate emotiile. Userii isi pot seta starea zilnica de spirit, iar partenerul poate comenta sau iti poate lasa un mesaj.

In plus, ai si 250 de jocuri pe care le poti juca impreuna cu partenerul sau pe cont propriu.

Snapchat

Este un program care te lasa sa impartasesti fotografii si filmulete sexy cu partenerul, fotografii care se sterg automat dupa cateva secunde, asta bineinteles daca partenerul nu salveaza imediat dovada.

Foto: ele.ro

Vizualizări: 153

Comentează