NUNŢILE ANULUI! Uite ce vedete şi-au unit destinele în 2012

Anul 2012 a fost marcat de trei nunţi spectaculoase din showbizul autohton. Intens mediatizate şi comentate de public, evenimentele îşi merită pe deplin titlul de „Nunţile anului”.

Una dintre cele mai aşteptate nunţi ale anului 2012 a fost cea a interpretei Olia Tira, unde securitatea a fost ca la summiturile internaţionale. Mass-media nu a avut voie să filmeze, iar mirii au refuzat să ofere vreo declaraţie. Pentru cel mai important eveniment din viaţa sa, Olia Tira a îmbrăcat trei rochii de mireasă şi… un costum de baie. Artista ne declara că s-a integrat de minune în noua sa familie şi că a fost primită călduros de rudele lui Roman. Precizăm că artista a fost cerută de soţie pe 1 august 2011, în timpul chefului pe care l-a dat cu ocazia zilei sale de naştere.

O nuntă ieşită din tipare a fost cea a interpretei Aliona Triboi cu actorul Ghenadie Gîlcă. Ei şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu îmbrăcaţi în port popular. S-au inspirat din cununia buneilor lor, dar şi din dorinţa amândurora de a păstra specificul naţional.

Membrii formaţiei „Lume”, Irina Tarasiuc şi Sergiu Covalschi, şi-au jurat iubire veşnică la Bălţi, oraşul de baştină a Irinei. Precizăm că rochia miresei a fost gata doar în noaptea dinaintea nunţii, din această cauză Irina nu se putea opri din plâns. Însă norocul a fost de partea ei. Mireasa a purtat o rochie scurtă cu trenă, în tonuri pastelate şi cu aplicaţii florale. În loc de voal, Irina a optat pentru o panglică cu aplicaţii din pene.
Amintim că toate trei nunţi mondene au avut loc în luna iunie.
Doina Popov

Vizualizări: 1988

Comentează