Pentru Mihai Volontir, orice infecţie i-ar putea deveni fatală

Pentru Mihai Volontir, orice infecţie i-ar putea deveni fatală

Mihai Volontir încă se mai află în grija medicilor, deşi pacientul are funcţiile vitale stabile, fiind chiar deconectat de la aparatul de ventilare artificială a plămânilor. Cadrele medicale spun că deşi starea pacientului rămâne a fi grea, evoluţia stării sănătăţii este îmbucurătoare.

Auzind cuvintele medicilor, Eufrosiniei Dobândă-Volontir i-au dat lacrimile de bucurie. Aceasta a mers imediat la Bălţi, la teatrul căruia soţul ei i-a dedicat cea mai mare parte a vieţii, pentru a le da vestea cea mare şi colegilor de breaslă: degrabă Mihai Volontir va reveni pe scenă!

„Acum el vorbeşte doar despre teatru! Alaltăieri când am intrat în salonul lui mi-a spus: „De dimineaţă am în faţa ochilor toată mizanscena!”. El are nevoie să se mişte, să muncească! Din cauza diabetului. Dar şi pentru că teatrul este viaţa lui”, a declarat soţia actorului pentru postul tv din Rusia, HTB, citat de taini-zvezd.ru.

Totuşi, deşi evoluţia stării sănătăţii maestrului e îmbucurătoare, medicii spun că diabetul, intervenţia complicată de extirpare a tumorii canceroase şi cursul de chimioterapie pe care l-a făcut au slăbit organismul bărbatului de 78 de ani. Acum pentru el orice infecţie poate deveni fatală.
T.N.

Vizualizări: 865

Comentează