Natalia Barbu a lansat o piesă în română. Ascult-o AICI!

Natalia Barbu a lansat o piesă în română. Ascult-o AICI!

Deşi single-ul precedent „I Said It’s Sad” se bucură de succes în ţări precum Rusia şi R. Moldova, frumoasa interpretă Natalia Barbu revine cu o nouă surpriză pentu fanii săi, lansând o piesă de toamnă, intitulată „Iubire cu aromă de cafea”.

Deşi piesa a fost finalizată încă în vara acestui an, alături de alte piese pentru care artista a colaborat cu producătorul Radu Sârbu, interpreta a hotărât că această piesă să fie lansată la sfârşitul toamnei, din motive lesne de înţeles: este o piesa lentă, lirică şi romantică care se potriveşte perfect cu acest anotimp.„Este o poveste frumoasă, povestea unui cuplu, a unei iubiri pierdute. Cred că fiecare dintre noi are câte o poveste cu un final mai trist. Din fericire amintirile rămân vii iar noi suntem capabili să iertăm şi să rămânem cu lucruri frumoase în urma unei astfel de despărţiri. „Iubire Cu Aroma De Cafea” m-a vrăjit de la prima ideie. A fost uşor să o transmit, textul fiind în română, am putut să simt şi să trăiesc fiecare cuvânt. Este genul de piesă care nu se pierde şi nu se trece de-a lungul timpului”, declară Natalia Barbu, menţionând că toată povestea a pornit de la titlul piesei, la care s-a gândit împreună cu echipa Rassada Music.

D.P.

Foto: Facebook

Vizualizări: 1286

2 Comentarii

  • blonda de la soferie
    13 noiembrie 2012 | Permalink |

    prea obisnuita piesa. Natalia era mai profunda inainte sa devina mai bogata.

  • Nume
    13 noiembrie 2012 | Permalink |

    piesa e f. buna, si Natalia canta asa cum stie ea mai bine, succese…apropo, pentru blonde – ce altceva mai poate declara o blonda?

Comentează