La Chişinău, Ducu Bertzi a primit în dar un borcan cu murături

La Chişinău, Ducu Bertzi a primit în dar un borcan cu murături

Sezonul murăturilor le pune pe jar pe gospodine. Însă, un patron de restaurant din Chişinău s-a gândit că murăturile pot avea şi alt scop, nu doar cel culinar… El le dăruieşte vedetelor care îi trec pragul câte un borcan cu murături cu numele lor sculptate în ţelină.

După concertul pe care l-a susţinut recent la Chişinău, Ducu Bertzi a primit un cadou inedit: “Patronul restaurantului unde luam masa m-a chemat în cămara lui să-mi arate ceva. Când am intrat, m-am trezit că-mi pune în braţe două borcane cu murături. Într-unul dintre ele, era sculptat în ţelină numele meu. Acesta a rămas acolo, în cămară, ca semn că am fost oaspete de seamă. Dar mi-a spus că îl va deschide şi mă va servi cu murăturile din el data viitoare, când voi mai lua masa la restaurantul său. Iar cel de-al doilea borcan mi l-a dat acasă”, povesteşte Ducu.

În cadrul spectacolului susținut la Teatrul de Operă şi Balet din Chişinău, Ducu le-a oferit spectatorilor şi o premieră muzicală: a cântat alături de o trupă pop din Chișinău, scrie libertatea.ro.

Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 684

Comentează