Igor Sârbu şi Karizma au urcat beţi la volan

Igor Sârbu şi Karizma au urcat beţi la volan

Interpretul Igor Sârbu a venit recent cu o mărturisire. Fiind invitat în cadrul emisiunii „AutoExpert”, artistul a vorbit despre relaţia sa cu poliţia rutieră. Tânărul a recunoscut că înainte obişnuia să încalce regulile de circulaţie.

„Am avut şi un caz când am urcat la volan în stare de ebrietate, am primit şi o amendă. Chiar dacă nu băusem prea mult, eram vesel şi atunci poliţiştii m-au ajutat să înţeleg că nu e chiar bine să bei la volan. De atunci, chiar dacă-mi permit să beau când sunt cu maşina, o las acolo şi mă întorc a doua zi după ea”, a mărturisit interpretul.
Incidentul a avut loc în 2008, interpretul menţionând că a băut într-un club. „Vreo două-trei pahare de vin. Şi m-au prins! Am plătit amenda şi mi-am învăţat lecţia”, spune membrul formaţiei Akord.

Amintim că la mijlocul lui septembrie, colaboratorii poliţiei rutiere au prins-o şi pe Karizma în stare de ebrietate la volanul maşinii sale. Artista şi-a recunoscut vina. „Se întâmplă cum se întâmplă de obicei. Nu vreau să comentez şi să discut despre asta pentru că este viaţa mea personală. Chiar dacă sunt o persoana publică, cred că avem şi noi nevoie de spaţiul nostru”, a declarat Karizma pentru perfecte.md.

D.P.

Foto: Facebook

Vizualizări: 2983

Comentează