AFLĂ noi detalii despre RELAŢIA DE IUBIRE a Anastasiei Lazariuc cu Mihai Constantinescu!

AFLĂ noi detalii despre RELAŢIA DE IUBIRE a Anastasiei Lazariuc cu Mihai Constantinescu!

Mihai Constantinescu a recunoscut pentru prima oară că s-a iubit cu Anastasia Lazariuc. Se pare că un cuplu iubit pe scenă a fost cuplu şi în afara ei. S-au ferit să vorbească despre asta fiindcă Mihai Constantinescu era încă însurat la acea vreme. Şi, deşi nu era vorba de o aventură, ci de o iubire adevărată, au fost nevoiţi să se ascundă. Acum când nimeni nu-i mai judecă, au vorbit liber despre povestea lor de dragoste în cadrul emisiunii „Happy Hour” de la Pro TV.

Zvonurile despre o relaţie între cei doi au apărut imediat cum au urcat în scenă ca un cuplu, dar ei au evitat să vorbească despre acest subiect. Anastasia a primit multe reproşuri din partea soţiei lui de la acea vreme, Mihaela Constantinescu. „Femeile care nu pot să-şi ţină bărbaţii lângă ele încearcă să găsească un ţap ispăşitor sau o vină în altă parte”, a declarat basarabeanca în cadrul unei emisiunii.
Mihai Constantinescu nu era străin de replicile tăioase dintre fosta sa soţie şi Anastasia Lazariuc. „Indiferent ce s-a vorbit, eu i-am spus soţiei că lucrurile trebuie discutate cu mine şi nu cu altă persoană”, a spus interpretul atunci.
Zvonurile şi replicile dure ale foste soţii însă nu au reuşit să distrugă povestea de dragoste dintre cei doi. „Mihai s-a purtat foarte frumos cu mine, poate chiar m-a şi iubit. Relaţia dintre noi a fost aproape perfectă”, a adăugat Anastasia Lazariuc.
Au trecut 14 ani de când basarabeanca şi Mihai Constantinescu nu mai formează un cuplu. Acum artistul spune deschis care a fost motivul care a distrus dragostea dintre ei. „Erau orgolii care nu aveau sens. Dacă e ceva de reproşat, îmi reproşez doar mie”, a declarat el, afirmând că sentimentul lor a fost reciproc.
Totuşi colaborarea lor s-a încheiat, iar povestea de dragoste s-a stins şi ea uşor, în viaţa interpretului făcându-şi loc o nouă femeie. „Eu şi Mihai ne-am urmat fiecare propriul drum, el a rămas lângă altă femeie. Nimic nu-i veşnic. Şi într-o căsnicie se poate stinge dragostea”, conchide basarabeanca.

Doina Popov

Vizualizări: 1746

4 Comentarii

  • Nume
    7 noiembrie 2012 | Permalink |

    admiratie pentru ambii …ce sa-i faci iubirii???

  • blonda de la soferie
    7 noiembrie 2012 | Permalink |

    nu cred ca a fost cineva care o credea cand spunea ca ei au fost doar prieteni. cred ca el a luat-o la bucuresti. a fost biletul ei norocos.

  • eu
    7 noiembrie 2012 | Permalink |

    asa ca si alte cintarete ,care nusi vad mare cariera la noi ….pleaca .incepind cu amante si terminind cu vedete …..Anastasia ,eu cred ca pe vremea cea nu avea ce alege …ramasese cu 2 copii,era bun si Mihai ……dar acum ……

  • Nume
    7 noiembrie 2012 | Permalink |

    adica, daca cineva imbla cu barbati insurati, deja e o potlogarie, da daca asta a facut-o Lazariuc, deja e iubire? mai pe scurt, cum zicea Andrea Marin, “asa femei nu cunosc eleganta in relatii”, ce inseamna ca si lazariuk a tarfit

Comentează