Starea lui Mihai Toderaşcu s-a înrăutăţit. Artistul este în comă!

Mihai Toderaşcu se află internat în stare gravă la Spitalul de Neurologie. Compozitorului i s-a făcut rău la începutul acestei luni, iar acum o săptămână, starea lui s-a agravat. Artistul se află în comă de gradul I, iar familia şi prietenii săi se roagă ca Dumnezeu să facă o minune şi să-l salveze pe cel drag.

„Medicii au stabilit că are o tumoare pe creier. L-au operat acum două săptămâni, dar numai bunul Dumnezeu ştie ce va fi… Mă rog în fiecare zi pentru el şi îl susţin cum pot”, ne declara acum câteva zile Nina Crulicovschi.
Contactată de APROPO, îndrăgita artistă ne-a declarat astăzi că de câteva zile starea de sănătate a lui Mihai Toderaşcu s-a înrăutăţit, iar medicul care l-a operat le-a spus membrilor familiei artistului că doar o minune îl poate scoate din comă. „Starea sa este imprevizibilă. Cu toţii suntem devastaţi, ne rugăm la o minune, aşa cum ne-a transmit şi medicul care l-a operat”, ne spune Nina Crulicovschi.
Dacă artistul îşi va reveni, medicii spun că acesta va fi supus mai multor investigaţii şi nu-i exclus faptul că va trebui să fie transferat într-un un spital din străinătate.
Pe 18 martie, pentru susţinerea financiară a lui Mihai Toderaşcu, s-a organizat un concert caritabil. Organizatoarea evenimentului, Victoria Lungu, ne-a spus că „banii adunaţi sunt pe contului artistului”.
Amintim că acum opt luni, îndrăgitul compozitor a declarat în cadrul emisiunii „Deşteptarea” de la Jurnal TV că „organele interne îl supără şi că de aici îi dau complicaţii mai departe”.
L.N.

Vizualizări: 2022

Comentează