Mihai Volontir, deconectat de la aparate, dar încă la reanimare

Mihai Volontir, deconectat de la aparate, dar încă la reanimare

Eufrosinia Dobândă-Volontir a oferit un interviu în care a vorbit despre starea sănătăţii soţului ei.

De câteva săptămâni, celebrul actor Mihai Volontir se află internat în reanimare la Spitalul Clinic Republican din Chişinău. Actorul, bolnav de cancer, a suferit o intervenţie chirurgicală. A noua la număr.

Surse din cadrul spitalului au declarat pentru postul de televiziune rusesc HTB, citat de kp.md, că starea de sănătate a actorului s-a stabilizat. Dar deşi pacientul se simte mai bine, medicii nu pot spune deocamdată când îl vor putea transfera pe actorul bălţean din secţia reanimare. Deşi l-au deconectat de la aparate, starea sa rămâne şi în continuare gravă.

Jurnaliştii din Rusia au vorbit şi cu soţia artistului, Eufrosinia Dobândă-Volontir, care face zilnic 150 de kilometri într-o direcţie pentru a fi alături de el. „Vin la Mihai în fiecare zi, dar se mai întâmplă să rămân peste noapte la Chişinău. El mănâncă, stăm de vorbă… Nu voi permite nimănui să-l deranjeze. El are nevoie de linişte până starea sănătăţii lui nu se va ameliora, mai ales că, din cauza diabetului zaharat în stare avansată, reabilitarea e mai îndelungată. Noaptea, înainte de culcare, ne rugăm lui Dumnezeu să-i dea sănătate”, a declarat soţia actorului, care însă se arată sceptică atunci când vine vorba de revenirea pe scenă a lui Mihai Volontir. „Cu buchetul de boli pe care-l are îi va fi greu să mai joace spectacole. Deşi medicii noştri au mâini de aur… Să sperăm că va fi bine”, a spus ea.

L.P.

foto: news.point.md

Vizualizări: 913

Comentează