Accente de toamnă pentru casa ta

Accente de toamnă pentru casa ta

Pe masura ce zilele de toamna se transforma in zile mai racoroase si mai placute de toamna, te gandesti cum sa aduci in locuinta ta culorile si farmecul acestui anotimp bogat.

Din fericire, exista numeroase modalitati prin care sa aduci sentimentul de caldura si confort la tine acasa, scrie acasa.ro, citat de perfecte.md.

Pentru a aduce toamna in locuinta ta nu ai nevoie de un buget mare sau multa munca. Iata mai jos cateva idei care sa te ajute sa decorezi locuinta in aceasta toamna:

Incepe cu nuantele de culori ale toamnei

Toamna este un anotimp bogat, care aduce in prim plan culori voluptoase precum rosu, portocaliu, auriu, galben sau bordo. Astfel, pentru a tine pasul cu sezonul, poti decora locuinta cu obiecte si accesorii in aceste culori vibrante.

Gandeste-te la modalitati simple si necostisitoare prin care poti adauga culorile de toamna in locuinta ta fara a face schimbari majore. De exemplu, poti schimba cuverturile tale obisnuite cu unele in culorile vedeta ale toamnei.

De asemenea, poti adauga lumanari decorative colorate, carti sau tablouri tematice care sa aduca toamna in locuinta ta. Tot in aceasta perioada poti vopsi unul dintre peretii sufrageriei in culori tomnatice. Vopseste in tonuri de galben, portocaliu sau rosu.

Daca vopsitul peretilor necesita prea mult timp, gandeste-te sa schimbi draperiile si perdelele. Renunta la cele vaporoase de vara in favoarea materialelor mai grele, in culori bogate.

Toamna este sezonul recoltei

In acest sezon, poti transforma locuinta ta intr-un loc atractiv cu ajutorul florilor de toamna. Astfel, poti crea aranjamente florale interesante, cu arome placute. De asemenea, in sufragerie sau in bucatarie poti face un aranjament din tartacute si dovlecei colorati de toamna.

Nu uita nici de aranjamentele cu frunze, care in aceasta perioada au un colorit special.
Adu in casa parfumul toamnei

Atunci cand decorezi sau transformi locuinta de toamna, nu uita nici de aromele bogate ale acestui sezon. Decoreaza locuinta cu lumania parfumate, cu arome puternice de scortisoara.

De asemenea, pentru un parfum imbietor, poti pregati chiar tu, o placinta de mere sau de dovleac. Aromele incredibile de fructe si scortisoara vor invada intreaga ta locuinta si te vor face sa te simti cu adevarat confortabil.

Nu uita de Halloween

Daca ai copii, acestia vor fi mai mult decat incanti sa participe la decorarea locuintei cu stafii, scheleti si dovleci infricosatori. De asemenea, le poti face celor mici un program zilnic in care sa decupeze diverse figuri tematice de Halloween.

Nu uita sa pregatesti si costumele tematice de Halloween sau le poti realiza chiar tu. Pe piata exista reviste tematice cu tipare speciale, cu costumatii de bal mascat.

In acest sezon este foarte usor sa decorezi locuinta in culorile vedeta ale toamnei. Tonurile bogate de rosu, portocaliu sau galben pot fi incorporate in locuinta ta pentru un plus de caldura si confort.

In acest fel te vei bucura mai mult de acest anotimp bogat si colorat, plin de miresme ademenitoare.

Foto: perfecte.md

Vizualizări: 416

One Comment

Comentează