Mihai Ciobanu, emoţionat până la lacrimi! FOTO EXCLUSIV

Mihai Ciobanu, emoţionat până la lacrimi! FOTO EXCLUSIV

Preţ de jumătate de an, Mihai Ciobanu a aşteptat cu nerăbdare ziua în care îi va cânta nepoţicăi din Canada cântece de leagăn. Recent, a avut această ocazie, deoarece, împreună cu soţia Valentina, au dat o fugă la Toronto, oraşul în care locuieşte feciorul Măhăiţă şi familia acestuia.

Mihai Ciobanu s-a bucurat mult când a aflat că a devenit bunic pentru a doua oară, dar, pe de altă parte, s-a şi întristat, căci era lipsit de fericirea de a o ţine în braţe pe nepoţica atât de mult aşteptată. Aşa că în august, când împreună cu soţia Valentina au mers pentru cinci săptămâni în vizită la feciorul Mihăiţă, în Canada, nu s-au putut dezlipi de micuţa Andreea-Daniela.

A îmbrăcat-o în costum naţional


„Primul lucru pe care-l făceam în fiecare dimineaţă era să alergăm ca nişte copii nerăbdători la leagănul nepoţicăi. Zâmbea de cum ne vedea, vroia s-o luăm în braţe, ne cuprindea… Nu vă pot reda prin cuvinte emoţiile pe care le-am trăit noi”, ne-a mărturisit fericitul bunic, care nu a mers cu mâna goală în Canada. I-a cumpărat nepoatei o pereche de cercei din aur, un costum naţional, dar şi o trăistuță în culorile tricolorului.
Mihai Ciobanu a declarat pentru APROPO că zilele pe care le-a petrecut în Canada, au fost ca într-o poveste. Feciorul Mihăiţă a profitat de vizita părinţilor ca s-o boteze pe Andreea-Daniela. Evenimentul a avut loc într-o biserică greacă, iar preoteasa, care e româncă, traducea cuvintele.

I-a moştenit culoarea ochilor

„În Canada, înainte de botez, corpul pruncului e uns cu ulei de măsline. Este un ritual frumos, păcat că nu am întrebat care-i este semnificația. În ziua în care am îmbrăcat-o în costumul naţional, a fost o explozie de bucurie pentru noi toţi. Vă mărturisesc: nepoţii îs atât de dulci încât îi înnebunesc pe bunici. În primele zile eram tare emoționați când o ţineam în braţe. Feciorul şi nora Cristina spun că nepoţica a moştenit de la mine culoarea ochilor”, ne mai povesteşte Mihai Ciobanu, precizând că este mândru de feciorul şi fiica sa, care i-au dăruit două nepoţele superbe.

S-a întâlnit cu sora preşedintelui

Artistul îşi doreşte şi un nepoţel, şi asta deoarece vrea să-şi „spele obrazul” în faţa publicului: „Pentru prima dată mi-am amăgit publicul când le-am cântat piesa „Am şi eu un nepoţel”. Dar copiii au promis să-mi dăruiască şi un nepot. Nu-mi rămâne decât să-l aştept”.
În perioada cât s-au aflat în Canada, soţii Ciobanu s-au întâlnit şi cu Maria, sora preşedintelui ţării, Nicolae Timofti, venită şi ea în vizită la copii.
Revenit acasă, Mihai Ciobanu munceşte de zor pentru că la anul, în februarie, când va aniversa 60 de ani, vrea să lanseze trei CD-uri şi o carte. „Despre spectacol încă nu vă pot spune decât că este costisitor şi trebuie să caut sponsori. Oricum, le pregătesc fanilor surprize muzicale, mi-ar fi ruşine să procedez altfel. Aşa că voi scoate un CD cu fanfara, unul de muzică populară, iar cel de-al treilea va fi cu valsuri şi tangouri”, conchide artistul.


Lena NEGRU
Foto: APROPO Magazin

Vizualizări: 2248

2 Comentarii

Comentează