Mihai Ciobanu a arborat drapelul R. Moldova în Canada! GALERIE FOTO

Mihai Ciobanu a arborat drapelul R. Moldova în Canada! GALERIE FOTO

După mai bine de o lună petrecută în Canada, Mihai Ciobanu a revenit acasă. La invitaţia noului Consul Onorific al Republicii Moldova în Ontario, Excelenţa sa George Oprea, interpretul de muzică populară a participat la festivitatea de arborare a drapelului de stat cu ocazia sărbătorilor naţionale de la sfârşit de august. Evenimentul a avut loc în faţa Parlamentului Provinciei Ontario.

„Am susţinut numeroase concerte în Canada, iar la arborarea drapelului am susţinut şi un discurs. Am cântat şi cu Angela Bucico în cadrul unui spectacol organizat de Ala Mândâcanu. În cele cinci săptămâni cât m-am aflat în Canada, am văzut multă lume îndrăgostită de cântecul nostru popular, am vizitat familii de basarabeni stabiliți cu traiul acolo”, ne-a declarat Mihai Ciobanu.
Pe lângă faptul că a susţinut numeroase concerte pentru românii din Canada, interpretul de muzică populară a avut şi ocazia să-şi ţină în braţe pentru prima dată nepoţica din Toronto.

Fotografii în exclusivitate, dar şi care a fost prima reacţie a lui Mihai Ciobanu şi a soţiei acestuia, Valentina, când au văzut-o pe micuţa Andreea-Daniela, află mâine, din suplimentul „Apropo Magazin”, pe care-l găsiţi la chioșcuri, doar cu ediţia de marţi a ziarului Jurnalul de Chişinău.
L.N.
Foto: APROPO Magazin

Vizualizări: 1621

2 Comentarii

  • anticomunista
    15 octombrie 2012 | Permalink |

    tot respectul artistului si romanului Mihai Ciobanu! sa va traiasca nepotelele!

  • 3 noiembrie 2012 | Permalink |

    Superbe poze! Sa traiti, maeste, sa mai veniti in Canada!

Comentează