Zsa Zsa Gabor şi-a dat seama că medicii i-au amputat piciorul. LA 18 LUNI DUPĂ OPERAŢIE!

La cei 95 de ani pe care îi are, fiecare zi este pentru actriţa Zsa Zsa Gabor un adevărat miracol, mai ales că starea ei de sănătate este critică.

Ba mai mult, actriţa de origine maghiară Zsa Zsa Gabor, căreia i s-a amputat piciorul în ianuarie 2011, a aflat acum despre acest fapt regretabil.

Potrivit libertatea.ro, actriţa a făcut această descoperire în momentul în care a încercat să se ridice din pat, a declarat cel de-al nouălea soţ al ei, Frederic von Anhalt. Zsa Zsa Gabor nu a putut să facă singură această descoperire, întrucât are o mână paralizată, iar cealaltă este prea scurtă pentru a ajunge la locul de unde piciorul drept i-a fost amputat.

Nimeni din anturajul vedetei nu a putut să o informeze pe artistă despre operaţia de amputare, pentru că nimeni nu voia să o supere, a mai declarat Frederic von Anhalt.

Actriţa trăieşte imobilizată la pat, în reşedinţa ei din Los Angeles.

Frederic von Anhalt a declarat că soţia sa “nu este conştientă nici de faptul că este hrănită printr-un tub. Acest lucru ar supăra-o foarte tare. Ea a fost întotdeauna atât de strălucitoare şi este atât de vanitoasă”, a spus soţul actriţei.

Cunoscută pentru rolurile din “Moulin Rouge” (1952), regizat de John Huston, şi din “Stigmatul răului/ Touch of Evil” (1958), de Orson Welles, Zsa Zsa Gabor a devenit celebră mai ales pentru coafurile şi ţinutele ei spectaculoase, dar şi pentru cele nouă căsătorii ale sale.
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 358

Comentează