Viața ca o telenovelă! S-a măritat cu tatăl ei fără să știe și au făcut și trei copii

Viața ca o telenovelă! S-a măritat cu tatăl ei fără să știe și au făcut și trei copii

O femeie din Ohio a descoperit șocată că toată viața ei a fost o adevărată telenovelă. Ea nu a putut crede ce aude în momentul în care i s-a spus că bărbatul cu care a trăit și a avut trei copii era de fapt tatăl ei biologic, scrie libertatea.ro.

Valerie Spruill nu și-a cunoscut niciodată tatăl, ea fiind crescute de bunici, iar pe mamă a văzu-o de câteva ori. În tinerețe ea a cunoscut un bărbat, un șofer de camion. S-au căsătorit și au avut trei copii. Cei trei copii au avut la rândul lor copii, astfel că femeia și soțul ei au crescut și opt nepoți împreună.

Când soțul ei a murit, după o viață petrecută împreună, femeia a avut șoc când unchiul ei i-a spus că bărbatul cu care s-a căsătorit și căruia i-a dăruit copii, era nimeni altul decât tatăl ei biologic.

Femeia nu a crezut, așa că a cerut un test ADN, care a confirmat ulterior teribila veste. Acum, ea este convinsă că soţul ei ştia că îi este tată, dar nu a vrut să-i spună. Este hotărâtă acum să-şi caute fraţii şi surorile, despre care nu ştie nimic.

Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 681

Comentează