Matthew McConaughey îşi pune viaţa în pericol pentru un rol. Medicii şi soţia l-au avertizat: “Opreşte-te sau vei muri!”

Soţia lui Matthew McConaughey, Camila Alves, este în pragul disperării: actorul a adoptat o dietă strictă, pierzând rapid 13 kilograme pentru un nou rol.

Matthew McConaughey îşi pune viaţa pericol pentru rol

Îngrijorător. Matthew McConaughey arată ca un schelet ambulant după ce a slăbit 13 kilograme

Vremuri mai bune. În primăvară, la Festivalul de Film de la Veneţia, starul arăta mult mai sănătos

Vremuri mai bune. În primăvară, la Festivalul de Film de la Veneţia, starul arăta mult mai sănătos

Potrivit cancan.ro, Matthew va interpreta un cowboy bolnav de SIDA, Ron Woodroof, în noua peliculă “The Dallas Buyer’s Club” şi şi-a dorit să arate cât mai realist în pielea personajului. Din păcate pentru star, slăbirea rapidă i-a pus sănătatea în pericol. Medicii l-au informat pe actor că, având o predispoziţie pentru boli de inimă (tatăl lui a murit de atac de cord în urmă cu 20 de ani), îşi riscă viaţa continuând să slăbească. “Înfometarea cauzează numeroase probleme în organism, inclusiv palpitaţii sau aritmie. Ţinând cont că inima este un muşchi, a o supune la un asemenea stres înseamnă să rişti un atac de cord”, a explicat un cardiolog american. Camila, care este însărcinată pentru a treia oară cu Matthew, l-a implorat pe aceasta să o lase mai moale cu această dietă sinucigaşă: “Camila e îngrijorată că Matthew a mers prea departe pentru acest rol. Îi e teamă că îi va fi fatal. L-a implorat să înceteze, nu vrea să fie o mamă singură”, au povestit apropiaţii actorului pentru “National Enquirer”.
Foto: cancan.ro

Vizualizări: 402

Comentează