Basarabeanca Tania Popa va juca într-un film în România!

Basarabeanca Tania Popa va juca într-un film în România!

Patru băieţi şi-o fată a crescut de una singură Tanti Florica, iar telespectatorii ProTv vor putea să vadă din 3 octombrie, de la 21:30, cât de bine şi-a făcut meseria de mamă. Tania Popa, Octavian Strunilă, Bogdan Talaşman, Radu Zetu şi Cuzin Toma sunt fraţi în Tanti Florica, unde dau viaţă unor personaje savuroase, scrie cancan.ro.

Tania Popa, Octavian Strunilă, Bogdan Talaşman, Radu Zetu şi Cuzin Toma sunt fraţi în Tanti Florica

Tania Popa este miercurea, la ProTv, Elena, singura fiică a băgăcioasei Tanti Florica.

“La 38 de ani este încă singură şi suportă glumele care se fac pe seama ei din această cauză. Este singura din casă care are facultate şi este o fire optimistă, pozitivă şi energică. Tocmai pentru că este atât de plină de viaţă, mi-a fost foarte uşor să o interpretez“, recunoaşte Tania Popa.

Deşi mama ei nu ezită să o taxeze ori de câte ori are ocazia, Elena are numai cuvinte de laudă la adresa tanti Floricăi: “Are o energie debordantă, este foarte generoasă şi este o mamă extrem de iubitoare”.

Cât despre acest rol, Tania Popa mărturiseşte că a fost o mare provocare, pentru că “lângă Florin Călinescu trebuie să fii foarte pregătit. El este un mare improvizator şi, ca actor, trebuie să fii într-o mare formă ca să ţii pasul cu el”.

În timp ce Elena este ambiţioasa familiei, Ţuţu, mezinul familiei, interpretat de Octavian Strunilă, se află pe cea mai joasă treaptă a advertisingului.

“E foarte savuros personajul”, dezvăluie Octavian Strunilă, “pentru că apare în fiecare episod costumat altfel, fie că e vorba de supereroi, fie că e vorba de obiecte sugestive pentru campanii antifumat. Tanti Florica exploatează acest lucru la maximum şi creează tot felul de ironii la adresa lui Ţuţu şi a costumelor pe care le poartă“.

Dacă Ţuţu este mezinul familiei, Vasile, adus în faţa telespectatorilor de Radu Zetu, este cel care a fost obligat de circumstanţe să fie capul familiei, fiind copilul cel mai mare.

“Având în vedere lipsa tatălui, Vasile a fost un ajutor de bază al mamei, împovărată de griji”, a declarat Radu Zetu.

“Nu prea a mers la şcoală, pentru că a avut grijă de fraţii lui mai mici, aşa că şi-a ales meseria de tâmplar. Nu o duce foarte bine, pentru că are de întreţinut o familie – o soţie destul de cheltuitoare şi un copil. Ar dori să-i ofere copilului tot ce e mai bun, iar atunci când îl năpădesc grijile tot la mama Florica merge să se plângă…” povesteşte Radu despre personajul său.

Bogdan Talaşman este în Tanti Florica Viorel, sensibilul casei. Viorel este gay şi pe parcursul serialului încearcă să-i spună mamei sale acest lucru, dar tot dă înapoi de teamă că ea nu-l va înţelege.

“Este artistul casei. Plânge din orice, îl emoţionează fiecare privire, fiecare cuvânt“, dezvăluie Bogdan Talaşman, cel care recunoaşte că este prima dată când interpretează rolul unui homosexual şi că a văzut în acest lucru o provocare.

Ilie, interpretat de Toma Cuzin, este rebelul casei. “Este băiatul care reuşeşte să se desprindă de poala mamei şi pleacă în Spania indiferent de părerea ei“, spune Toma Cuzin.

Vizualizări: 402

Comentează