7 mişcări în timpul sexului care îi enervează pe bărbaţi

7 mişcări în timpul sexului care îi enervează pe bărbaţi

Iti vine sa crezi sau nu, chiar exista anumite miscari si atitudini care ii enerveaza pe barbati in timpul sexului, scrie ele.ro.

Cu toate ca urmasii lui Adam sunt, in general, mai putin pretentiosi privind detaliile unei interactiuni sexuale si mai concentrati pe senzatii, este bine sa iti calculezi bine strategiile prin care il satisfaci.

Fie ca vrei sa faci o impresie buna in timpul primei partide de dragoste cu iubitul tau, fie ca te preocupa ideea de a ramane o zeita a sexului pentru partenerul tau de cursa lunga, iti va fi util sa afli ce miscari ii enerveaza cel mai mult pe posesorii de testosteron la asternut. Iata ce sa NU faci niciodata in timpul sexului cu alesul inimii tale.

1. Pasivitatea

Prima “miscare” total neinspirata este sa nu faci deloc … miscare. Mai exact, sa stai perfect intinsa pe spate, asteptand ca el sa se ocupe de toata dinamica procesului. Treptat, va fi satul pana peste cap sa sustina el tot ritmul actiunii, chiar daca nu va avea curajul sa iti marturiseasca acest lucru. Chiar si cand el se afla deasupra, iti poti undui bazinul si il poti stimula cu mainile si buzele, pentru o cooperare fericita spre placerea mutuala.

2. Reactiile exagerate

Nici nu te atinge bine, ca deja incepi sa tremuri si sa gemi zgomotos, din dorinta de a-l face sa se simta ca intr-un film pentru adulti? Avem o veste proasta: iti va sesiza din prima secunda actul teatral, prin urmare isi va pierde entuziasmul cat ai zice “aaaahhhh”. Incearca sa fii naturala si spontana, lasandu-te purtata de val fara sa te gandesti constant la ce judecati ar putea el sa emita despre tine.

3. Impinge & trage

Penisul este un organ sensibil, fin, dornic de atingeri suave si umede, care sa ii incante terminatiile nervoase. Poti sa il mangai, sa il masezi de sus in jos, sa il tachinezi cu limba sau sa il strangi in palma cu patos. Ceea ce nu este indicat sa faci cu el, insa, este sa il impingi inauntru sau sa tragi de el, ca si cum ai vrea sa il smulgi din radacina. Respecta-i anatomia si te va recompensa pe deplin.

4. Stimularile violente

Este drept ca unii barbati adora sexul mai agresiv, insa nu pana in punctul in care stimularile tale sunt de-a dreptul violente. Nu presupune ca iubitul tau abia asteapta sa ii aplici palme peste fata, zgarieturi pe spate, plesnituri pe fese etc. Daca iti marturiseste ca ii plac lucrurile de genul acesta, dezlantuie-te. In caz contrar, orice miscare care ii lasa urme este “prea mult”.

5. Indoirile periculoase

Cand spunem indoiri periculoase, ne referim la curbarea penisului sau intr-o masura periculoasa. Cand stai deasupra, ai grija sa nu te arunci cu prea mult avant pe organul lui erect, predispus oricand fracturilor traumatizante. Isi va pierde starea de excitatie si va deveni mai degraba temator pentru integritatea lui fizica.

6. Frictiunea uscata

Orice fel de sex pui in practica va fi reusit doar cu o lubrifiere corespunzatoare. Indiferent de maiestria miscarilor tale, frictiunea uscata produce disconfort, de aceea barbatii o urasc. Daca nu ai lubrifiant la indemana, saliva functioneaza la fel de bine.

7. Grimasele ciudate

Mimica fetei tale este foarte importanta pentru libidoul lui, pentru ca barbatii sunt creaturi vizuale. Orice grimasa care ii transmite ca sexul cu el iti produce senzatii neplacute ii confera instant o dispozitie proasta si ii afecteaza grav ego-ul masculin. Incearca sa nu te strambi dezgustata sau sa mentii o expresivitate indiferenta in timpul actului sexual, placerea ta trebuie sa ti se citeasca pe chip.

Foto: ele.ro

Vizualizări: 596

Comentează