Acest video filmat în Moldova a pus pe jar întreaga Rusie! FOTO/VIDEO

Acest video filmat în Moldova a pus pe jar întreaga Rusie! FOTO/VIDEO

Poliţia din Rusia era în alertă după ce pe una dintre reţelele de socializare a fost postat un video în care un minor era agresat fizic. Recent oamenii legii au aflat că filmuleţul fusese filmat în Republica Moldova. Minora care organizase “execuţia” a ajuns să fie respinsă de societate, scrie portalul Life News.

Tatiana Muraviyova este eroina principală a filmuleţului care a scandalizat internetul. Fata, împreună cu câţiva tovarăşi de-ai ei, l-a bătut pe fostul ei iubit, iar acum viaţa ei este în pericol. În mai puţin de 24 de ore, pagina ei de socializare a fost invadată de mesaje cu ameninţări.

Incidentul a avut loc în satul Cunicea, r.Floreşti din Republica Moldova. Filmuleţul a ajuns la poliţie după ce o profesoară a unei şcoli din Tula (Rusia) l-a vizionat pe internet.

Minora, în vârstă de 13 ani, a plecat din Novomoscovsk pentru că tatăl şi mama vitregă nu reuşeau nicidecum s-o ţină în frâie. Revenită acasă, fata a organizat „pedepsirea” fostului său iubit, pe care îl filma în timp ce acesta era agresat fizic.

Cruzimea cu care eleva cerea să fie bătut Andrei Pânzari, care i-a fost iubit, pare de necrezut. Băiatul este lovit cu sălbăticie cu picioarele peste cap pentru „păcatul” de a se fi îndrăgostit de altă fată.*

N.T.


Foto/video: lifenews.ru

Vizualizări: 3378

3 Comentarii

  • TanYa
    19 septembrie 2012 | Permalink |

    E strasnic, cum poti fi asa dur…si inka sunt copiii …e groaznic sa-ti inkipui ce vor face cind vor creste mari si vor avea putere si bani…..Inadmisibil , asa ceva nu poate fi tolerat..nu am cuvinte

  • Anonim
    19 septembrie 2012 | Permalink |

    Trebuie de pedepsit fizic persoanele care l-au agresat pe bietul copil, mda…. inca 4 la unu

  • Alexx
    19 septembrie 2012 | Permalink |

    Ce inseamna ” Minora, în vârstă de 13 ani, a plecat din Novomoscovsk pentru că tatăl şi mama vitregă nu reuşeau nicidecum s-o ţină în frâie”??? La acea fetita trebuia aplicata o corectie sanatoasa de catre parinti si atunci nu-i ma instiga si pe toti labarii aya din jur sa sara 5 la unu la bataie!!!!
    Victima o sa tina minte pentru multa vreme ce a patimit de la gasca asta de prosti si mai vedem peste vreo 5-6 ani ….
    Buna educatie Tara Mea Moldova Mama…. Primele locuri in lume la betivi… Si de acolo decurg toate celelalte. Sunt moldovan dar in momentul aceasta nu sunt mandru deloc…

Comentează