Sex: ce faci după o partidă nereuşită?

Sex: ce faci după o partidă nereuşită?

Oricat de mult ti-ar placea sa te lauzi prietenelor cu performantele sexuale ale iubitului tau, stii si tu ca nu toate partidele de sex sunt reusite.

Motivele pentru care se intampla ca lucrurile sa nu iasa asa cum va doriti sunt multiple: partenerul termina prea repede, nu-ti place cum se misca (dar cu toate acestea mimezi orgasmul ca si cum ar fi cel mai tare din viata ta), suna telefonul, iar lista de motive care duc la calificarea partidei drept nereusita pot continua mult si bine.

Inainte de a crede ca a fost doar o intamplare si ca nu se va repeta, poate ar fi bine sa analizezi mai atent motivele pentru care ai ajuns sa fii nemultumita de sex, scrie ele.ro.

Abia atunci cand gasesti solutia, te vei putea bucura de sex asa cum meriti cu adevarat. Sexul nereusit nu este doar problema lui sau doar a ta. Amandoi trebuie sa gasiti o cale prin care sa va reparati micile greseli. Poti face foarte multe lucruri dupa o partida de sex nereusita, in functie de rezultatul pe care vrei sa-l obtii pe viitor.

Ii spui ca nu este un guru al sexului

Expertii spun ca multe femei au tendinta de a-si lauda iubitii dupa sex, chiar daca nu sunt pe deplin multumite de calitatea actului. Ele fac acest lucru din dorinta de a-i face sa se simta bine, sa se simta increzatori in performantele lor. Si totusi, nu este ok sa-l ridici in slavi chiar si atunci cand nu merita acest lucru. De ce? Pentru ca va crede ca nu mai are nimic de invatat, nimic de schimbat in stilul sau de a face sex.

Dupa o partida nereusita, cel mai bine ar fi sa discuti deschis cu el despre acest subiect. Explica-i ce nu ti-a placut sexul si ajuta-l sa-si imbunatateasca aptitudinile sexuale.

Iti impui sa te implici mai mult

Asa cum spuneam, calitatea unui act sexual nu depinde doar de iubitul tau, ci si de tine. Implica-te 100% emotional si fizic in actul sexual. Elibereaza-ti mintea de toate gandurile care nu au legatura cu ceea ce faci in pat si preia initiativa. Dupa o partida de sex nu prea reusita, ar trebui sa pui in balanta aportul tau la reusita sexului si aportul lui. Care inclina balanta?

Gandeste-te daca a fost chiar atat de nereusita

Ce inseamna pentru tine sex nereusit? Este atunci cand nu ai orgasm, atunci cand actul in sine nu-ti trezeste nicio emotie sau atunci cand este prea scurt ori prea lung?

Conform autoarelor cartii “The 4 Secrets Of Amazing Sex”, pentru ca o partida de sex sa fie reusita nu trebuie sa se incheie neaparat cu orgasm. Trebuie sa te concentrezi pe puterea mintii la fel cum te concentrezi pe senzatiile corpului.

O partida de sex reusita inseama seductie (preludiu), senzatie (excitare), predare (eliberarea de orice gand care nu are legatura cu sexul) si reflectarea (rememorarea experientei si dorinta de a avea mereu parte de o astfel de partida).

Faceti ceva distractiv

Daca nu esti tocmai genul de persoana care sa analizeze sexul nereusit pe toate partile, poti trece usor cu vederea peste acest lucru daca iti gasesti activitati distractive. Intrati pe Facebook si amuzati-va de postarile prietenilor sau uitati-va la o comedie savuroasa.

Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 673

Comentează