O vedetă gay şochează: “Am vrut să mă sinucid din dragoste”

Nu este uşor să recunoşti că eşti gay, cu atât mai mult cu cât eşti o persoană publică. După ce iniţial a spus că este bisexual, un cântăreţ britanic a admis că este de fapt… gay. Recent, acesta a şocat pe toată lumea: “Am vrut să mă sinucid din dragoste”.

Mika, deoarece despre el este vorba, a povestit că a suferit teribil din dragoste. “Cunosc bine sentimentele care te aduc în pragul sinuciderii, deoarece adesea m-am îndrăgostit de oameni care nu mă iubeau”, a povestit cântăreţul.

Acesta a afirmat că nu are o problemă cu vârsta: “Sunt înconjurat de oameni obsedaţi de îmbătrânire. Vârsta nu a fost niciodată un obstacol pentru mine. Deja la şcoală, aveam prieteni mai mici, dar şi mai mari decât mine. Şi astăzi, unul dintre cei mai buni amici ai mei are 60 de ani. Ne vedem mereu, bem bere împreună. Odată cu muzica, valoarea individului este definită de ceea ce el creează sau a creat. Nu contează vârsta sau preferinţele sale sexuale”. Artistul nu a precizat însă dacă a fost vorba de o femeie sau de un bărbat, scrie libertatea.ro.

Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 371

Comentează