La 13 ani, condamnat la puşcărie pe viaţă

La 13 ani, condamnat la puşcărie pe viaţă

Un puşti de 13 ani, din statul american Florida, îşi va petrece tot restul vieţii în puşcărie, după ce şi-a omorât în bătaie fratele, de doi ani. El a devenit, astfel, cel mai tânăr „vieţaş“, scrie click.ro.

Cristian Fernandez, din Jacksonville, a fost judecat ca adult, pentru că, în trecut, şi-a băgat fratele în spital de mai multe ori, iar în luna martie a anului trecut l-a ucis.

Băiatul a fost acuzat de crimă de gradul întâi şi este pentru prima oară când cineva este condamnat pe viaţă la o vârstă atât de fragedă.

“Este tulburător, dar când trebuie să pui în balanţă siguranţa altor copii din comunitate, nu mai stai pe gânduri”, a declarat procurorul Angela Corey.

David, de doi ani, a fost spitalizat la 14 martie 2011, după ce a fost desfigurat de fratele său.

Copilul a suferit o fractură craniană, avea hemoragie subdurală şi hematom, vânătăi la ochiul stâng şi o rană la nivelul piramidei nazale.

În timp ce copilul de 2 ani era spitalizat, Cristian a recunoscut că l-a bătut şi a mai mărturisit şi că în ianuarie îi rupsese piciorul.

La doua zile după atac, David a murit.

Născut în urma unui viol

Mama copiilor Biannela Susana, de 25 de ani, a fost şi ea condamnată pentru că a încercat să ascundă crima.

Cazul lui Cristian Fernandez este cu atât mai cutremurător, cu cât băiatul a fost victima unui abuz sexual din partea vărului său, iar tatăl lui vitreg l-a bătut-măr, băgându-l în spital, pe când puştiul avea 4 ani.

Când l-a născut, mama sa avea 12 ani, iar sarcina s-a datorat unui viol.

Foto: click.ro

Vizualizări: 587

Comentează