Christina Aguilera, penibilă pe covorul roşu! Gafa vestimentară de proporţii

Christina Aguilera, penibilă pe covorul roşu! Gafa vestimentară de proporţii

Christina Aguilera face gafa dupa gafa in ceea ce priveste alegerea vestimentatiei pentru evenimentele la care ia parte.

De aceasta data, prezenta pe covorul rosu la ALMA Awards 2012, vedeta a ales o rochie care nu o avantajeaza deloc, cu un machiaj mult prea strident si o coafura nepotrivita. Ce sa mai, o noua gafa marca Aguilera. Aceasta a fost taxata dur de presa internationala insa vedeta spune ca ea se simte mandra de noile sale forme si doreste sa le arate si celorlati.

Provocarea mea a fost intotdeauna sa pot castiga cateva kilograme. Am fost intotdeauna slaba, iar acum chiar imi place ca am un corp pe care il pot arata. Bineinteles ca acum imi place sa imi arat corpul si mai ales decolteul“, a declarat recent Aguilera pentru revista Lucky, citată de perfecte.md.

Foto: perfecte.md

Vizualizări: 826

2 Comentarii

  • Nume
    19 septembrie 2012 | Permalink |

    mie imi place corpul ei. v-ati invatat sa vedeti in scena doar veshalce

  • ana
    19 septembrie 2012 | Permalink |

    Chear as vrea niste comentarii ale specialistilor din presa internationala …cine a zis?Chear o avantajeaza ,ii sta forte bine rokia …Sa intelegem ca daca e putin cam plumb apoi nu trebuie sa se vada pielea…? Poate coafura nu se potriveste vestimentatiei,da in rest e bine si un posterior de invidiat …A lui Kardashian e mai mic ori ce?

Comentează