10 metode de seducţie pe care el vrea să le pui în aplicare

10 metode de seducţie pe care el vrea să le pui în aplicare

Te-ai gandit ca ar putea exista cateva metode de seductie pe care el ar vrea sa le pui in aplicare, insa nu indrazneste sa le ceara fatis? Sunt atat de multe lucruri simple prin care ii poti incita iar si iar imaginatia, incat nu iti ramane nicio justificare pentru un comportament monoton si plictisitor, scrie ele.ro.

Nimic nu distruge mai tare emotia coplesitoare intr-un cuplu decat rutina. Rolul principal al femeii este acela de a seduce, de aceea natura a inzestrat urmasele Evei cu toate “armele” necesare in acest sens. Speculeaza-le din cand in cand prin urmatoarele metode de seductie pe care el sigur isi doreste sa le pui in aplicare!

1. Desteptarea erotica

Surprinde-l dimineata cu o “trezire” pe cinste, care sa ii nutreasca bunadispozitie pentru intreaga zi: lipeste-ti bustul gol de spatele lui imbratisandu-l pe la spate si sopteste-i la ureche ceva ametitor.

2. Suvitele obraznice

Daca ai parul lung, joaca-te cu varful suvitelor si adu-le in zona sanilor, astfel incat sa-ti cada pe sanii goi. Lasa-l sa te priveasca in timpul auto-rasfatului si uita-te in ochii lui, zambind strengareste. Ii vei oferi o imagine feminina si incitanta in acelasi timp.

3. Preludiul fara maini

Imediat ce initiaza o partida de amor, spune-i ca vrei ca preludiul sa se desfasoare fara sa isi foloseasca mainile. Va avea o cu totul alta senzatie, explorandu-ti corpul doar cu buzele.

4. Privelistea viselor lui

Daruieste-i privelistea viselor lui printr-un truc simplu si eficient: cand porti fusta scurta, urca scarile in fata lui, usor aplecata, astfel incat sa iti poata vedea zona intima cu usurinta. Ii vei indeplini fantezia din copilarie.

5. Defilarea erotica

In timp ce te pregatesti pentru o zi plina dimineata, plimba-te prin casa in lenjeria intima si…pantofi cu toc. Machiaza-te si pregateste micul dejun in aceasta ipostaza si se va considera cel mai norocos barbat din lume.

6. Gesturile sugestive

Barbatii se excita vizual puternic, de aceea anumite gesturi banale pentru tine pot fi extrem de sugestive pentru iubitul tau. Cand bei un cappuccino in prezenta lui, lasa putina spuma sa iti ramana pe buza superioara, apoi foloseste-ti limba pentru a o indeparta. Intuiesti sigur cam ce atitudine sa adopti, nu?

7. Paiele pe foc

Pune cateva paie pe foc pentru o partida de dragoste memorabila inainte sa ajungeti in dormitor. Cand va aflati la o petrecere, sopteste-i discret ca ai o pereche noua de bikini pe care vrei sa i-o arati mai tarziu. Va fi nerabdator sa iti raspunda pozitiv invitatiei.

8. Ipostazele excitante

Absolut orice moment al zilei se poate transforma intr-un prilej perfect pentru a-l seduce cu ipostaze excitante. Cand va uitati impreuna la televizor, asaza-te cu capul in poala lui (cu chipul in sus), astfel incat sanii tai sa fie in raza lui vizuala. Arcuieste-ti spatele pentru ca bustul tau sa iasa bine in evidenta, apoi mangaie-te lasciv intre sani.

9. Dusul cu surprize

In timp ce face dus, spune-i ca vrei sa il insotesti si tu, purtand doar un tricou alb si scurt, pe care sa il uzi apoi ca intr-un show erotic. Stii deja ca barbatii adora felul in care arata sanii printr-un tricou ud, nu?

10. Masajul erotic de acasa

Masajul erotic pe care sa i-l faci chiar tu acasa poate fi un ingredient minunat pentru reusita relatiei voastre intime. Intra in rolul bombei sexy gata sa multumeasca “clientul” generos si imbraca-te in ceva sexy, apoi roaga-l sa se intinda pe pat. Da-te cu ulei de masaj pe tot corpul (palme, bust, abdomen, coapse), apoi incanta-i simturile.

Foto: hotcity.ro

Vizualizări: 452

Comentează