Află ce înseamnă atunci când iubitul tău nu iniţiază partidele de sex!

Află ce înseamnă atunci când iubitul tău nu iniţiază partidele de sex!

De foarte multe ori ai auzit si ai citit despre pasiunea barbatilor pentru sex si despre faptul ca acestia nu ar spune niciodata nu unei partide de amor. Si totusi, exista si situatii in care barbatul nu da niciun semn care sa-i tradeze dorinta de a face sex cu partenera.

Daca si tu ai trecut prin aceasta experienta probabil ca primul gand care ti-a trecut prin cap a fost acela ca el nu te mai gaseste atragatoare. Nici gand de asa ceva! Altele sunt motivele pentru care iubitul tau nu initiaza partidele de sex, scrie ele.ro.

Intr-o relatie de lunga durata, intervine la un moment dat rutina, fie ca vrei, fie ca nu vrei, iar acest lucru se rasfrange si asupra sexului. Nu mai ai chef in fiecare zi de sex si ajungi sa-ti refuzi iubitul cand acesta incepe sa te mangaie si sa-ti dea de inteles ca vrea cateva momente de intimitate. Pe de alta parte, atunci cand tu vrei sa faci sex si esti decisa sa te daruiesti iubitului, acesta spune “pas”. Iata cateva dintre motivele care il fac sa amane initierea unei partide de sex.

1. Este foarte obosit si stresat

Cand esti obosita si stresata, nu-ti mai arde de sex. De ce ai crede ca in cazul partenerului tau lucrurile stau altfel? Si el aduna oboseala dupa o zi lunga la serviciu si tot ce vrea este sa leneveasca in fata televizorului si sa butoneze telecomanda. Faptul ca nu initiaza o partida de sex nu ar trebui sa te puna pe ganduri. Cu siguranta vor veni si zile mai bune, in care va veti sincroniza in dormitor.

2. S-a saturat sa fie refuzat

Din cand in cand, este bine sa-l mai inviti si tu in dormitor, inainte sa te invite el. Motivul este foarte simplu: la un moment dat se satura sa fie refuzat si asteapta sa faci tu primul pas atunci cand esti pregatita. Expertii spun ca nu este nimic gresit in aceasta decizie a lui. Dimpotriva, este chiar benefic sa fii tu cea care initiaza sexul, deoarece barbatii adora sa fie provocati si considera foarte erotic gestul femeii de a face invitatia la o noapte de amor.

3. Nu-i spui niciodata daca procedeaza bine

Iubitul tau simte in permanenta nevoia de a sti daca iti place cum se misca si accepta bucuros cand il ghidezi. Daca nu ii spui sincer cum te simti in timpul partidei de sex, ii inhibi dorinta de a initia sexul. Faptul ca este nesigur pe performantele lui in pat ar trebui sa te convinga sa fii mai “vorbareata”. Spune-i ce-ti place si ce nu, pentru a-i da un imbold si a-l face sa inteleaga ca nu esti nemultumita de viata voastra sexuala.

4. Incearca sa te protejeze

Barbatii sunt firi sensibile si intelegatoare, chiar daca nu stiu tot timpul cum sa-si arate aceasta latura. Atunci cand iubitul tau te vede obosita si nervoasa sau observa ca ai activitati care nu-ti permit sa-i acorzi o ora de intimitate, prefera sa nu te cicaleasca, ci sa astepte o zi in care vei fi mai linistita si relaxata. Din acest punct de vedere, el incearca sa te protejeze si sa nu te sufoce. Profita de timpul pe care il petreci cu iubitul tau si nu ezita sa initiezi tu o partida de sex daca vezi ca el nu face primul pas!

Foto: ele.ro

Vizualizări: 544

Comentează