Vlad Filat despre soţia sa: „O puştoaică, tunsă băieţeşte!”

Vlad Filat despre soţia sa: „O puştoaică, tunsă băieţeşte!”

Căsnicia soţilor Filat a durat 20 de ani, cei doi au împreună doi copii, Luca şi Iustina. În 2009, Sanda şi Vlad Filat, declarau pentru revista Vip Magazin că „dragostea trăieşte cât o poţi păstra”. Prima întâlnire romantică a celor doi a avut loc în toamna lui 1991, ca peste trei luni, să joace nunta.

„De atunci nu ne-am mai despărţit. Am făcut acest pas nesiliți de nimeni, cum s-ar spune. Am întâlnit-o pe Sanda cu 2 luni înainte de a mă întâlni ea pe mine. Am văzut-o în gara de la Ungheni, când mergeam la studii în România. O puştoaică, tunsă băieţeşte, cu o gaşcă de prieteni. După care o urmăream cum se duce la ore, pentru că trecea prin faţa căminului în care stăteam”, declarat Vlad Filat în interviul acordat pentru Vip Magazin. Premierul a mai mărturisit că este este o fire geloasă şi că „înainte îi putea permite geloziei să-l controloze, iar acum a ajuns să o controleze el pe ea”. De asemenea, Vlad Filat consideră că infidelitatea provoacă durere.
Precizăm că premierul Vlad Filat a divorţat astăzi de soţia sa. Potrivit purtătorului de cuvânt al premierului, „decizia de a divorţa a fost comună. Având în vedere că Vlad Filat şi Sanda Filat au doi copii minori, roagă corectitudine şi discreţie”, spune Igor Volniţchi, precizând că alte comentarii la această temă nu vor fi făcute,
L.N.
Foto: Vip Magazin

Vizualizări: 4897

3 Comentarii

  • eu
    7 august 2012 | Permalink |

    Filat – un increzut in sine , pre increzut, care v-a regreta ce a facut, daca este cu adevarata vestea ca a divortat, si nu pur si simplu fictiv, caci cred ca asta este mai corect. Bogatia este intotdeauna un pericol, si se mai fac si divorturi de ochii lumii, numai ca sa o poti mentine. Exemplu, divortul ministrului Papuc. Cind a simtit baja, iute a divortat, impartit, el nu are acum nimic, luati ce puteti…. In cazul lui Filat, daca este un divort pe bune, atunci dansul a savarsit o gresala cumplita. Familia nu este o schema politica, ea este ceea ce are omul mai sfant. Toti gresim cate odata, dar atunci cand nu mai ai ce pierde si esti totalmente deranjat de toti, familia e cea care iti da putere si imbold de a vrea sa traiesti si sa lupti. 2 copii frumosi, o sotie care l-a urmat si sustinut 20 de ani, si un gest de prost gust…. ca de fapt toate gesturile lui filat din ultima ora……..

  • 7 august 2012 | Permalink |

    Regretabil…
    Orice divorţ e aidoma unui deces în miniatură, cel puţin pentru cel ce continuă să iubească la aceiaşi intensitate…

Comentează