Soţii Manciu au devenit părinţi. Karizma: „Să tragă fetiţele de cosiţe!”

Soţii Manciu au devenit părinţi. Karizma: „Să tragă fetiţele de cosiţe!”

Soţia lui Alexandru Manciu, Olga, i-a dăruit interpretului cel mai frumos cadou, în dublu exemplar. Ieri, soții Manciu au devenit părinți pentru prima oară.

Se pare că ziua de duminică va fi de neprețuit în familia Manciu. Deși informația nu a fost confirmată încă de către proaspătul tătic, mai mulți prieteni îl felicită public pe rețelele de socializare, bucurându-se împreună cu tânăra familie.
“FELICITARI!!! Să vă fie sănătoși şi “burduhoshi” superman-ii! Să tragă fetiţele de cosiţe, să tragă cu ochiul sub fustițe, să asculte de MAMA, să-l depășească pe TATA şi….. vă doresc ca Domnul să vă aibă în paza lui”, le urează Karizma proaspeților părinţi.
Amintim că soţii Manciu ne-au declarat că nu vor apela nici în ruptul capului la bone şi asta deoarece au o familie mare, iar mamele lor vor fi cele care le vor da o mână de ajutor atunci când va fi cazul. Pătucurile băieților vor fi instalate la ei în cameră timp de vreo șase luni. “Pătucurile le vom pune în dormitorul nostru, deoarece ne dorim ca băieții să fie cât mai aproape de noi”, a declarat interpretul.

“Apropo” le urează tinerilor părinți multă sănătate şi cât mai multe clipe fericite alături de copii!
D.P.

Vizualizări: 4233

2 Comentarii

  • 23 iulie 2012 | Permalink |

    Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!-ma bucur pentru voi, sa va fie sanatosi!!!!- e rindul meu deja))))

  • 24 iulie 2012 | Permalink |

    Felicitari! Sanatate copiilor si mamicii!

Comentează