Ce domnişoară s-a făcut Cleopatra Stratan! VIDEO

Ce domnişoară s-a făcut Cleopatra Stratan! VIDEO

Cleopatra Stratan a fost invitată alături de tatăl ei la emisiunea “Neaţa cu Răzvan şi Dani”, unde a interpretat o piesă de recunoştinţă dedicată mamei sale.

Piesa care i-a uimit pe Răzvan şi Dani se numeşte “Mama mea e cea mai bună”, însă Cleopatra Stratan a impresionat prin schimbările fizice, scrie libertatea.ro. Dacă acum ceva vreme, Cleopatra era o micuţă care era mai mică decât microfonul, astăzi tânăra de 10 ani este o adevărată domnişoară.

Altfel, de Ziua Copilului, artista va susţine un spectacol la Sala Palatului. Cleopatra Stratan promite un spectacol desprins din lumea basmelor, a copilăriei, a inocenţei, a jocului şi, nu în ultimul rând, a muzicii. Pavel Stratan a declarat pentru “apropo” că de Ziua Internaţională a Copilului fiica sa le va face o surpriză atât prietenilor de la Chişinău cu care ţine legătura, cât şi fanilor săi. Cele 10 melodii care vor fi incluse în CD sunt semnate de Cleopatra, iar fiecare piesă are un subiect aparte. Mica interpretă cântă despre animăluţe, despre frăţiorul ei pe care-l iubeşte mai mult ca orice. „Are şi o piesă despre mama, iar atunci când o cântă, îţi dau lacrimile. Sunt sigur că toate melodiile vor ajunge la inimile preşcolarilor. Vrem să venim şi la Chişinău cu acest spectacol muzical, mai ales că fiica mea abia aşteaptă să-i revadă pe foştii săi colegi, dar şi pe profesorii care au învăţat-o să studieze la pian”, ne-a declarat tăticul ei.

La sfârşitul concertului care va avea loc la Bucureşti, Cleopatra va extrage numele câştigătorului unui sejur pentru două persoane la Disneyland Paris, alături de artistă şi restul familiei Stratan, la începutul lunii iulie. La tragerea la sorţi se califică toţi cei care au cumpărat un bilet la concert şi sunt prezenţi la Sala Palatului în seara spectacolului.
Lena Negru

Vezi AICI video

Vizualizări: 4952

Comentează