Vlad Filat, sigur că Pasha Parfeni va ocupa un loc bun la Eurovision!

Vlad Filat, sigur că Pasha Parfeni va ocupa un loc bun la Eurovision!

Premierul Vlad Filat este sigur că în acest an Pasha Parfeni va reprezenta Republica Moldova la Eurovision la cel mai înalt nivel. Reprezentantul ţării noastre la Eurovision Song Contest 2012 a avut o întrevedere cu prim-ministrul înainte de a pleca la Baku. Pasha Parfeni i-a împărtăşit lui Vlad Filat cum a decurs turneul de promovare a piesei cu care ne va reprezenta ţara, dar şi cum a fost primit de ţările gazdă, cum ar fi Olanda, Belgia, Ucraina şi România.

Interpretul nu a ratat ocazia de a-i mărturisi premierului câteva detalii despre show-ul care va însoţi piesa „Lăutar”, afirmând că acesta îl va ajuta să treacă de semifinală şi să obţină un loc bun în finala Eurovision. „Preţ de câteva zile, vom promova piesa „Lăutar” în Azerbaidjan. Pentru aceasta am pregătit şi o variantă a melodiei în limba azeră”, i s-a destăinuit interpretul premierului. La rândul său, Vlad Filat, l-a asigurat pe Pasha Parfeni că va avea parte de tot suportul necesar, atât din partea Guvernului, cât şi din partea sa personal, pentru participarea R. Moldova la acest concurs de talie internațională.

„Sperăm că timp de un an am reuşit să îmbunătăţim imaginea R. Moldova în Europa şi că evoluţia ta va fi susţinută în mod solidar de către moldovenii aflaţi peste hotare. Pe lângă diplomaţie, sportul şi cultura sunt cei mai buni ambasadori ai ţării. Sunt convins că Moldova va fi reprezentată la acest concurs la cel mai înalt nivel”, a spus prim-ministrul Vlad Filat.
Ieri, Pasha Parfeni a plecat la Baku pentru a se pregăti de semifinala care va avea loc pe 22 mai. Reprezentantul ţării noastre va evolua sub numărul 17. Finala Eurovision Song Contest se va desfășura pe 26 mai.
L.N.
Foto. gov.md

Vizualizări: 1751

One Comment

  • vasile haruta
    14 mai 2012 | Permalink |

    Baba Vanga, nu Prim ministru, dar adevarul e ca Pasa Parfeni sustine lege nediscriminarii

Comentează