Cornel Botgros, bătut la nunta fiicei lui Boris Focșa! VIDEO

Cornel Botgros, bătut la nunta fiicei lui Boris Focșa! VIDEO

Cornel Botgros a fost luat la pumni la nunta fiicei Ministrului Culturii, Boris Focşa. Totul a început după ce unul dintre invitaţi i-a pus bani pe masă lăutarului şi i-a spus să mai cânte o dată piesa “De ce plâng chitarele”. Şi deoarece Cornel Botgros a refuzat să-i facă pe plac invitatului, acesta l-a scos în curtea restaurantului şi l-a luat la bătaie. Cornel Botgros nu a fost de găsit pentru a comenta situaţia, relatează Jurnal TV.

Corneliu Botgros a avut toată ziua telefonul deconectat. Soţia lui, care a fost cu el la nuntă, a plecat în România iar tatăl său, Nicolae Btogros, care în urmă cu câţiva ani s-a pomenit în aceeaşi situaţie, a spus că a auzit despre un incident oarecare, dar nu ştie exact despre ce este vorba. Unul dintre instrumentiştii din formaţia lui Corneliu Botgros a fost martor la incident.

Totul a început, însă, destul de civilizat. Invitaţii au ajuns la nuntă care cu taxiul, care cu maşina de lux. Majoritatea aveau în mâini buchete de flori pentru tinerii însurăţei şi sacoşe cu daruri. Invitaţii, aleşi pe sprânceană, au refuzat să iasă din maşini şi le-au parcat chiar în curtea restaurantului pentru a evita întrebările jurnaliştilor. Totuşi, au fost şi din cei care nu au ezitat să le dorească mirilor tradiţionala casă de piatră în faţa camerelor de luat vederi. Au şovăit însă când au fost întrebaţi cât au de gând să pună în plicul tinerilor însurăţei.

Invitaţii s-au întrecut în ţinute care mai de care mai sofisticate. Mireasa a purtat o rochie lungă de culoare bej, care i-a cam dat bătăi de cap în timpul dansului.

Patricia Focşa şi Sergiu Plângău au fost cununaţi de Alina Diacov şi soţul său Alexandru. Alina Diacov, este fiica procurorului municipiului Chişinău, Ion Diacov, care, la rândul său este căsătorit cu sora lui Boris Focşa. Ministrul Culturii a intrat în gura presei la începutul lunii ianuarie a acestui an,cănd a fost prins cherchelit la volan după ce se întorcea de la ziua de naştere a fiicei sale, care împlinise 19 ani.

Vizualizări: 4692

4 Comentarii

  • lllll
    29 aprilie 2012 | Permalink |

    !wow, ce limbaj degradant poseda jurnalista, care la intervievat pe instrumentist?
    cum e posibil sa te dai “jurnalist” la un ziarcu pretentii , cum e ” Apropo” sa ai o dictie, ca la o taraba din piata, dictia si raspunsurile insrumentalistului sunt milt mai corecte, decat a jurnalistei, sau intrebarea “cu ce ati venit”… as fi raspuns cu caruta, se pare, ca “jurnalista” cind a dat aceasta intrebare, avea in vedere, cu ce cadou au sosit invitatii la nunta..

  • lena
    30 aprilie 2012 | Permalink |

    acest articol este unul preluat, daca e sa/l cititi mai atent, veti vedea care e sursa. „apropo” isi semneaza materialele

  • Nume
    30 aprilie 2012 | Permalink |

    dupa cum Ministrul Foxcsa asa si organizarea nuntii

  • nino_nino
    1 mai 2012 | Permalink |

    cum adica “alesi pe sprinceana”, ce expresie stupida folosita de jurnalisti foarte des. probabil din lipsa de cuvinte :)

Comentează