EXCLUSIV! Imaginea Cleopatrei Stratan, pe rechizitele şcolare

EXCLUSIV! Imaginea Cleopatrei Stratan, pe rechizitele şcolare

Acum jumătate de an, Pavel Stratan, împreună cu soţia şi cei doi copii ai lor, au decis să se stabilească cu traiul în România. Contactat de „apropo”, interpretul a vorbit, în exclusivitate, despre surprizele pe care le pregăteşte el, Cleopatra şi Cezar.

De când s-a stabilit cu traiul peste Prut, lui Pavel Stratan îi merge din ce în ce mai bine. Interpretul este invitat la concerte şi emisiuni, iar concomitent lucrează la proiectele noi despre care „în curând va auzi întreaga Europă”, ne promite el. „În toamna anului trecut am pornit în turneu prin toată România. Chiar zilele acestea am fost la Timişoara, Oradea, Satu Mare, dar am rugat managerul să nu mai accepte concerte. Am nevoie de o pauză în care să lucrez la proiectele noi. Acestea sunt foarte importante pentru viitorul copiilor mei”, ne-a declarat Pavel Stratan.

„Imaginea fiicei mele, pe accesoriile pentru copii”


Interpretul spune că în fiecare săptămână susţine nu mai mult de patru concerte şi asta deoarece vrea să le acorde cât mai multă atenţie Cleopatrei şi lui Cezar. În curând, imaginea fiicei sale va sclipi pe rechizitele şcolare, dar şi pe alte accesorii pentru copii. Artistul a semnat o înţelegere în acest sens. „Fiecare fan al Cleopatrei va beneficia acum de mai multe produse cu chipul ei. Primele magazine vor fi deschise în România. Înregistrarea pentru brandul respectiv e în plină desfăşurare, iar noi sperăm ca până la 1 septembrie să fie deschise o serie de magazine şi la Chişinău, Bălţi, Cahul, Soroca. De fapt, aceste magazine vor fi mai mult nişte ateliere de creaţii unde copiii vor putea să-şi petreacă timpul liber. Ne gândim şi la o emisiune tv în care Cleo şi prietenii săi să-şi demonstreze măiestria în creaţii”, ne mai povesteşte artistul.
În această vară, Cleopatra a câştigat o bursă la o şcoală particulară din România, iar noii colegi de clasă au primit-o călduros.

Un nou album

Pe 1 iunie, aceasta le va face o surpriză atât prietenilor de la Chişinău cu care ţine legătura, cât şi fanilor săi. Tatăl micuţei vedete ne mărturiseşte că din clasa a II-a, de când fiica sa a început să studieze pianul, ea scrie versuri şi compune melodii. Astfel, pe 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, Cleopatra Stratan va lansa un album cu 10 melodii semnate de ea. Fiecare piesă are un subiect aparte. Mica interpretă cântă despre animăluţe, despre frăţiorul ei pe care-l iubeşte mai mult ca orice. „Are şi o piesă despre mama, iar atunci când o cântă, îţi dau lacrimile. Sunt sigur că toate melodiile vor ajunge la inimile preşcolarilor”, ne spune tăticul ei.


Pe 1 iunie, Cleo va susţine un spectacol la Sala Palatului din Bucureşti. „Vrem să venim şi la Chişinău cu acest spectacol muzical, mai ales că fiica mea abia aşteaptă să-i revadă pe foştii săi colegi, dar şi pe profesorii care au învăţat-o să studieze la pian”, afirmă Pavel Stratan.

După Cleo, şi Cezar

„De un an şi jumătate, o echipă de profesionişti lucrează la un proiect de lansare a fiului meu, Cezar (3 ani). Proiectul urma să demareze încă din toamna anului trecut, dar pentru că va fi lansat la nivel internaţional, în trei limbi, eu zic că merită aşteptarea. La sigur, milioane de copii din întreaga lume vor fi încântaţi de surpriza pe care le-o pregăteşte Cezar”, mai spune Pavel Stratan, precizând proiectul pe care-l pregăteşte pentru fiul său nu are nicio tangență cu muzica. Cu toate astea, artistul nu exclude posibilitatea ca micul Cezar să calce pe urmele Cleopatrei.

De Paşti vor merge în Canada


„Lui Cezar îi place la grădiniţă, iar faptul că acolo sunt animale vii constituie o motivare deloc neglijabilă. Copiii îngrijesc de iepuraşi, căţeluşi, gâşte etc., le dau de mâncare. Cezar a avut mare noroc, căci chiar din prima zi a fost avansat de la grupa „baby”, la grupa „mică”. Acum e flăcău!”, glumeşte tăticul.
Familia Stratan respectă posturile şi, cum e datina la creştini, merge la biserică pentru a primi Sfânta Împărtăşanie. În acest an, de Paşti, artistul şi familia sa vor merge în Canada pentru a sărbători alături de cei dragi. „Suntem aşteptaţi peste ocean de mai mulţi ani, dar abia acum am promis să mergem pentru o perioadă de două săptămâni. Vreau ca şi copiii mei să vadă acele locuri frumoase. Ne este dor şi de R. Moldova, dar când vom deschide magazinele, cu siguranţă vom veni mai des acasă. La vară, când revenim de la mare, Cleopatra şi Cezar vor merge la ţară, la bunici”, ne-a mărturisit Pavel Stratan.

Mesaj pentru fani

Prin intermediul „apropo”, Pavel Stratan a ţinut să vină cu un mesaj pentru publicul basarabean: „Chiar dacă dăm mai rar pe-acasă, niciodată nu uit de voi. Iar la fiecare vă veţi convinge: așteptarea a meritat din plin!”.
Lena NEGRU

Vizualizări: 5769

6 Comentarii

  • Ioana
    3 aprilie 2012 | Permalink |

    taticul scurge bani din copii cat sunt mici. inocenta copiilor induioseaza sa dezleaga punga.

  • Doru
    3 aprilie 2012 | Permalink |

    tare mi-ash fi dorit ca shi tatal meu sa fi fost acum milionar datorita scurgerii banilor din mine…. ioana nu fi rautacioasa….

  • Nume
    3 aprilie 2012 | Permalink |

    imi pare rau ca au plecat in Romania.

  • Nume
    4 aprilie 2012 | Permalink |

    Kakofonistul sa trezit?

  • Nume
    4 aprilie 2012 | Permalink |

    Strîgî lumea-n gura mari
    Aiștea-s niști șarlatani
    Las sî strîgi. lumea-i proastî
    Cî pi dînșîi fașim bani.

  • Nume
    5 aprilie 2012 | Permalink |

    Avem copii într-adevăr talentați, dar nu scamatori care su-ghiță – pentru bani.

Comentează