De ce Dan Bălan refuză să participe la Eurovision?

De ce Dan Bălan refuză să participe la Eurovision?

Dan Bălan a declarat că, în general concursurile, sunt tabu pentru el și le compară cu întrecerile sportive. Totuși, are o formulă de succes pentru cei care vor să obțină trofeul.

„Concursurile nu au fost niciodată pentru mine, nu am înțeles cum trebuie să se aleagă acel care cântă cel mai bine. E o chestie sportivă… nu e pentru mine”, spune Dan Bălan pentru perfecte.md.

Pentru că este mereu în afara concursurilor, artistul spune că nu știe ce piese există în concursul național Eurovision. Totuși, crede că știe care ar fi formula succesului. Drept model i-au servit câștigătorii Eurovision-ului de anul trecut. „Azerbaidjan a făcut o investiție colosală. Experiența lor e esențială pentru toți”, precizează Dan Bălan.

În 2008, la urechea lui Vlad Gorgos, conducătorului trupei „Millenium” a ajuns un zvon care după spusele sale, ar putea fi unul veridic – Dan Bălan va participa la Eurovision. Într-un final, candidatura artistului în cursa Eurovision Song Contes nu a fost decât o bârfă.

Ai vrea ca Dan Bălan să ne reprezinte țara la Eurovision?
L.N.

Vizualizări: 1932

2 Comentarii

  • Gheorghe
    10 martie 2012 | Permalink |

    Nu, pentru că nu are voce pt Eurovision.

  • Juju
    10 martie 2012 | Permalink |

    Pentru că acolo trebuie să cînţi, ceia ce Dan nu prea poate. Doar acolo nu poţi ieşi cu voci procesate la compiuter, voci străine imprimate să le dai că ai cînta tu(pentru cei proşti).
    Dan este un muzician bun, produce , are idei şi ştie să le promoveze, dar cîntatul nu-i cel mai important în ziua de azi.

Comentează