Irina Bivol: „Refuz să vorbesc despre el la trecut!”. Află AICI despre cine este vorba!

Irina Bivol: „Refuz să vorbesc despre el la trecut!”. Află AICI despre cine este vorba!

I-a legat o prietenie lungă şi adevărată. Irina şi Anatol Bivol au fost unii dintre prietenii adevăraţi ai regretatului chitarist Anatol Neamţu.

Pe 20 februarie, când Anatol Neamţu ar fi împlinit 55 de ani, colegii de breaslă ai artistului au organizat un concert în memoria celui care a fost unui din cei mai virtuoşi chitarişti din Moldova. Pe scena Palatului Naţional au răsunat celebre piese compuse de Anatol Neamţu, cântate de Irina şi Anatol Bivol, Lidia Botezatu-Dolgan şi Radu Dolgan, Ian Raiburg etc. „Am avut o relaţie cu totul specială. Refuz să vorbesc despre Anatol la trecut!”, spune Irina Bivol.
Fratelui artistului, Petre Neamţu, directorul artistic şi prim-dirijor al orchestrei de muzică populară „Folclor” a Filarmonicii Naţionale, nici acum nu-i vine să creadă că Anatol nu mai este printre noi.
Pe 11 ianuarie s-a împlinit un an de la decesul marelui chitarist Anatol Neamţu.
Vă reamintim că artistul fusese diagnosticat cu tumoare la creier, descoperită, din păcate, mult prea târziu. Iurie Sadovnic ne-a mărturisit că bunul său prieten a lucrat în cadrul serviciilor speciale, unde spărgea cu capul lemne şi cărămizi, de aici s-ar putea să i se fi tras şi boala care i-a provocat moartea.
L.N.

Vizualizări: 1384

3 Comentarii

  • Angela
    22 februarie 2011 | Permalink |

    Irina este un skelet . Mai lasa dieta, fata draga, ca esti chiar anorecsa

  • Valeria
    24 februarie 2011 | Permalink |

    oare cei care scriu comentarii de genu asta ar avea curaj sa spuna in fata omului ce scriu in comentarii??? Angela stii ce inseamna un corp bine proportionat ???? cate dintre femeile de vartsa Irinei Bivol ar vrea sa fie ca ea , sa arate ca ea ??? Eu cred ca multe , mai priveste cum arata femeile celebre si nunumai , apoi comenteaza .

  • olea
    24 februarie 2011 | Permalink |

    Angela chiar nu ai deptate s eu chiar nimic nu am cu Irina, ea chiar e draguta si educata, ea se numara printre acele vedete de la noi, care a stat frumos la casa ei, nu a aparut prin piese articole care sa-i ponegreasca imaginea, ca stii vorba nu-i foc fara fum.

Comentează