Ziarul “apropo” se vinde pe pagini!

Ziarul “apropo” se vinde pe pagini!

Criza i-a determinat pe câţiva poştaşi din Orhei să vândă ziarul nostru pe pagini. Tabloidul “apropo” costă 5 lei la vânzare, dar, cum unor cititori suma li se pare prea mare, poştaşii au apelat la o “soluţie de criză” – îl vând pe pagini.

Oamenii revin şi cer ziarul complet

Pentru a se asigura că ziarul nu rămâne nevândut, câţiva poştaşi din Orhei, care au dorit să rămână în anonimat, au apelat la o măsură care să combată recesiunea şi să se adapteze oricărui buzunar. Aceştia au recurs la o metodă absolut incredibilă: vând oamenilor pagini de ziar. Au făcut un calcul matematic şi au dedus că la bucată au mai multe şanse să îl vândă. “Am împărţit 5 lei la numărul de pagini (24) şi iese mai ieftin să îl vindem pe pagini. Decât să stăm cu ziarul pe raft, noi le propunem clienţilor să cumpere câte 4 foi la un leu. Uneori îl dăm şi în loc de rest şi ei acceptă bucuroşi”, ne-a declarat o poştăriţă care nu a dorit să îşi dezvăluie identitatea pentru a nu avea probleme cu şefii.
Deşi este o practică inedită, poştaşii ne-au asigurat că metoda lor este una funcţională şi până acum nu a dat greş. Ba mai mult, adesea s-a întâmplat ca oamenii care au cumpărat 1-2 pagini, intrigaţi, revin la oficiu poştal şi cumpără tot ziarul sau se abonează.
Precizăm că un abonament la „apropo” costă mai ieftin decât în vânzare: 16,50 pe lună. Nu uitaţi că mai sunt doar opt zile până se încheie campania de abonare pentru a II-a jumătate a anului.

A.G.

vizualizări: 410

One Comment

  • Nume
    16 iunie 2010 | Permalink |

    da cine-i uritul asta???????? din poza??????

Comentează