Ea va reprezenta Moldova la „Miss Bikini Internaţional 2010”

Ea va reprezenta Moldova la „Miss Bikini Internaţional 2010”

În acest an, prestigiosul concurs mondial de frumuseţe „Miss Bikini International” a ajuns la a 36-a ediţie. În luna mai, în China, îşi vor revendica titlul de regină a frumuseţii 29 de concurente din 28 de ţări.
Republica Moldova va fi reprezentată la acest concurs de Monica Burcă, o tânără din Chişinău, care împlineşte pe 1 aprilie 23 de ani.
Monica Burcă a absolvit Liceul „Mircea Eliade” şi a frecventat cursurile faimoasei şcoli de dans „Codreanca”. În prezent, ea îşi face studiile la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, unde şi-a creat o trupă de dansatori cu care dă spectacole incendiare de dans, costume şi culoare, după care urcă la pupitru şi continuă spectacolul pe post de DJ.
Cunoscută cu psudonimul artistic „Mya Mendes”, Monica Burcă este considerată de fanii muzicii şi dansului modern drept cea mai sexy DJ-iţă din România.
Organizatorii concursului „Miss Bikini International” au deschis deja o pagină pe internet, unde vizitatorii pot acorda online voturi de încurajare reprezentantei ţării noastre la acest concurs.
Mai multe detalii aflaţi de pe site-urile: www.missbikini-erm.com şi www.myamendes.com

E.R.

vizualizări: 1819

Comentează