Benone Sinulescu, dezvăluiri emoționante despre fratele lui. “A murit de tuse convulsivă”

Benone Sinulescu, dezvăluiri emoționante despre fratele lui. “A murit de tuse convulsivă”

Cântărețul Benone Sinulescu, dezvăluiri emoționante despre fratele lui, care a murit în urmă cu mulți ani. De altfel, artistul de muzică populară nu a vorbit despre acest subiect sensibil, motiv pentru care puțini sunt cei care știu despre asta.

Cântărețul Benone Sinulescu a vorbit despre drama prin care a trecut după ce și-a pierdut fratele.

„Am mai avut un frate, a murit de tuse convulsivă. Era mai mare cu câţiva ani ca mine. A murit când eram mic”, a spus Benone Sinulescu la Tv.  „Pe vremea aia aşa era”, a  mai adăugat interpretul de muzică populară.

Cel mai important solist de muzică populară în viață (a împlinit recent 79 de ani) nu mai pune în prim plan faima și preferă să guste viața simplă, în toate formele ei. Nu-l mai interesează conacul natal de la Siriu, Buzău, ori apartamentul din centrul Bucureștiului, artistul preferând viața și munca la propria fermă, din comuna Bârzava, Arad, locul unde au trăit socrii săi.

Dacă înainte își contoriza succesul în vânzări discografice și număr de spectacole pe întreg globul pământesc, acum numără roșiile și vinetele din solar și de pe propria plantație.

Sursa: libertatea.ro