S-a aflat de ce Victoria Beckham nu zâmbește niciodată!

S-a aflat de ce Victoria Beckham nu zâmbește niciodată!

Este un lucru cunoscut că Victoria Beckham este o personalitate destul de rece. În public sunt rare ocaziile în care schițează vreun zâmbet. Ea a explicat într-un mod bizar și de ce se întâmplă acest lucru.

Văzută marți pe aeroportul din Los Angeles, fosta membră Spice Girls devenită stilist și femeie de afaceri a oferit o explicație pentru seriozitatea ei legendară, grație inscripției cu litere negre de pe tricoul alb pe care îl purta: „Fashion stole my smile” (Moda mi-a furat zâmbetul).

Asta explică totul! Pentru că atunci când vine vorba de modă, soția vedetei fotbalului David Beckham nu glumește! Foarte concentrată pe cariera sa, femeia de afaceri este o adevărată perfecționistă… Poate acesta este într-adevăr motivul pentru care ea are o imagine foarte gravă.

După ce a dominat industria muzicală în calitate de membră a grupului Spice Girls, Victoria Beckham a devenit o personalitate marcată şi în industria modei.

Creaţiile sale vestimentare sunt purtate de unele dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, precum Cameron Diaz, Anna Kendrick şi Kate Winslet.

Victoria Beckham este apreciată şi pentru acţiunile sale umanitare şi a primit titlul de ambasador al bunăvoinţei pentru ONUSIDA, un program al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) care luptă împotriva pandemiei de HIV/ SIDA.

Victoria Beckham, membră a fostului grup Spice Girls, are succes de mai mulţi ani cu propria ei casă de modă. Ea şi-a lansat afacerea de modă în anul 2008, iar în 2011 a câştigat British Fashion Award pentru cel mai bun brand de designer al anului.

Anul trecut, brandul Beckham a fost estimat la 500 de milioane de lire sterline, echivalentul a peste 630 de milioane de euro.

Sursa: libertatea.ro