Cel mai scump divorț din Marea Britanie? Suma uriașă pe care un fost model o cere de la un miliardar saudit

Cel mai scump divorț din Marea Britanie? Suma uriașă pe care un fost model o cere de la un miliardar saudit

Fostul model Christina Estrada, care a pozat pentr Pirelli, are așteptări uriașe de la fostul ei soț.  Femeia a fost căsătorită cu un saudit timp de 13 ani, iar acum îi cere acestuia nu mai puțin de 262 de milioane de dolari, ceea ce îînceamnă că acest divorț ar putea să fie cel mai scump din istoria Marii Britanii. 

Christina Estrada și-a prezentat pretențiile în fața unei instanțe din Londra, acolo unde avocații celor două părți duc o luptă dură pentru averea sauditului.

“Sunt Christina Estrada. Am fost un top model internațional. M-am bucurat de această viață și așa sunt obișnuită”, a spus femeia de 54 de ani, în fața instanței, atunci când a început să explice motivul pentru care cere 262 de milioane de dolari.

Christina Estrada

Potrivit calculelor sale, femeia are nevoie de 73 de milioane de dolari pentru o nouă locuință, dar și 1,3 milioane de dolari pe an pentru haine, dintre care 53.000 de dolari pentru patru haine de blană, 146.000 de dolari pentru rochii haute couture și 28.000 de dolari pentru încălțăminte.

Lista cu cheltuielile fabuloase ale fostului model continuă, însă. Christina Estrada a plătit 37.000 de dolari pentru bilete la Wimbledon, 647.000 de dolari pentru a închiria un iaht pentru două săptămâni, 330.000 de dolari pentru o vacanță la Paris, unde a stat în apartamentul prezidențial al hotelului Ritz.

Avocații sauditului afirmă că averea acestuia se ridică la 865 de milioane de dolari, însă femeia susține cu tărie că fostul ei soț valorează aproximativ 11 miliarde de dolari.

Christina Estrada, în 1998

Sigură pe ea, Christina Estrada a refuzat o înțelegere de 49 de milioane de dolari. Ea a povestit și cum bărbatul, care suferă de cancer și nu a fost prezent la tribunal, a rugat-o pe fiica ei să o sune pentru o convinge să renunțe la proces. “Mami, o să mă faci o fetiță săracă”, ar fi spus fetița modelului, care a intentat divorț în 2013 pentru adulter.

“Divorțul a fost provocat de decizia lui Juffali, din 2012, de a se căsători cu o prezentatoare de televiziune din Liban, în vârstă de 25 de ani, în timp ce încă era însurat cu Estrada”, au scris jurnaliștii de la The Telegraph.

NorthFoto