Aleargă 10 km, deși mai are 5 săptămâni până va deveni mamă

Aleargă 10 km, deși mai are 5 săptămâni până va deveni mamă

Jodie Wick, o britanică de 27 de ani, vrea să facă un gest de-a dreptul nebunesc cum ar spune unii. Deși e însărcinată, ea va participa la un maraton, unde va alerga 10 kilometri, deși peste cinci săptămâni urmează să devină mamă.

Tânăra vrea să participe la evenimentul caritabil „Race for Life”, în memoria prietenei ei, Nicky Brearley, care a murit de cancer, luna trecută. Acesta va avea loc pe 5 iunie, când Jodie va avea o sarcină destul de avansată de 35 de săptămâni, însă acest lucru nu o sperie deloc, deși mulți consideră gestul ei o adevărată nebunie.

***EXCLUSIVE***

Jodie speră să termine cursa de 10 kilometri în doar 90 de minute. „Sunt însărcinată, dar nu sunt invalidă. Medicii spun că e bine să faci exerciții fizice în timpul sarcinii. Așa că mă gândesc că atâta timp cât mă antrenez bine și am grijă de mine, alergatul e ceva ce pot să fac”, a spus britanica, deja mamă a trei copii. Tânăra a început să alerge la maratoane caritabile, în urmă cu patru ani, când bunica ei s-a îmbolnăvit de cancer. ***EXCLUSIVE***

Sursa: libertatea.ro

Fotografii: Northfoto