Ea este cea mai bătrână pisică din lume. Câţi ani are

Ea este cea mai bătrână pisică din lume. Câţi ani are

Cea mai bătrână pisică în viaţă e vedetă pe reţelele de socializare. Corduroy are 26 de ani şi 200 de zile, ceea ce înseamnă 121 de ani omeneşti.

Deşi are o vârstă venerabilă, felina nu are probleme de sănătate, ba chiar este foarte activă. Corduroy deţine recordul la categoria „Cea mai bătrână pisică în viaţă” şi de bucură de un succes imens pe Facebook şi pe Instagram, unde stăpâna i-a făcut conturi… pe numele ei.

„I-am făcut cont pe Instagram anul trecut, pe 13 august, ziua în care a intrat în Cartea Recordurilor. Încerc să îi ţin „fanii” la curent cu activităţile ei şi să răsound la mesaje şi la cererile de prietenie”, spune stătâna ei, Ashley Reed Okura (34 de ani).

d

Corduroy s-a născut la 1 august 1989, iar Ashley a luat-o de la gunoi, pe când avea şase ani.

Respectiva felină a mai deţinut recordul şi în urmă cu doi ani, dar a fost apoi detronată de o altă pisică, Tiffany Two, din California, care a murit în urmă cu un an, la 27 de ani, două luni și 20 de zile. O dată cu moartea ei, Corduroy şi-a recăpătat locul în Cartea Recordurilor, scrie The Mirror.

Cea mai bătrână pisică din istorie a fost Creme Puff, din Austin, Texas, care s-a născut la 3 august 1967 și a murit la 6 august 2005. Ea a trăit nu mai puțin de 38 de ani și trei zile.

Sursa: libertatea.ro