Imagini greu de privit. Ultimele clipe de viaţă ale unui muribund, arătate la TV

Imagini greu de privit. Ultimele clipe de viaţă ale unui muribund, arătate la TV

Ultimele clipe de viaţă ale unui bărbat aflat de 13 ani în stare vegetativă au fost filmate şi transmise la TV, în cadrul unei emisiuni de pe postul BBC.

Marvin Couson avea 26 de ani în anul 2002, când a fost împuşcat de către un necunoscut, în faţa unui bar din Londra. Tânărul a suferit leziuni cerebrale ireversibile, care l-au lăsat în stare vegetativă până în vara anului 2015, când şi-a dat ultima suflare, pe patul de spital.

Momentul în care bărbatul încetează din viaţă a fost filmat de către sora bărbatului şi dat postului de televiziune BBC, care a inclus cazul lui Marvin într-un documentar. Deşi imaginile sunt dure şi greu de privit pentru mulţi telespectatori, sora bărbatului spune că era nevoie de difuzarea lor la Tv, pentru ca toată lumea să vadă cât de mult a suferit un om nevinovat din cauza unui inconştient care a tras la întâmplare.

“Simt că oamenii trebuie să îl vadă pe acest om nevinovat, complet nevinovat, care a suferit până la ultima suflare pentru că cineva a luat pur şi simplu o armă şi a tras. Marvin şi-a petrecut 13 ani în spital în stare vegetativă, înainte de muri din cauza rănilor”, a spus sora victimei, potrivit Daily Mail.

Criminalul nu a fost prins nici până acum, iar poliţia a anunţat, după publicarea emisiunii de pe BBC, că oferă o recompensă de 40.000 de lire celui care va ajuta la arestarea lui.

Vezi AICI video
Sursa: libertatea.ro