Ce reușește să facă un bărbat cu dozele de bere, te lasă mut de uimire! E unic în lume!

Jamie Keeton, un american de 47 de ani din Illinois, a devenit vedetă și face bani din cauza unei boli rare de piele. Acestuia i se lipesc de față și de scalp diverse obiecte, precum doze, sticle și pahare.

canhead

Bărbatul a fost poreclit ”Can Head” sau „Omul ventuză”, iar boala nu doar că l-a făcut celebru, dar i-a adus și un loc în Cartea Recordurilor, fiind omul care poate să ducă cele mai multe obiecte pe cap. Această abilitate îi asigură practic și traiul, pentru că oameni din întreaga lume plătesc să vadă acest fenomen care îl face unic în lume. Keeton se laudă că face în jur de 1.000 de dolari pe lună, iar dacă își închiriază capul pentru reclame ajunge și la 8.000 de dolari.

canhead_3

“Doctorul mi-a explicat că porii pielii mele fucționează precum niște cupe care absorb, așa că obiectele se lipesc de mine. Temperatura corpului meu este mai mare decât cea normală, ceea ce face forța de absorbție mai puternică”, a declarat americanul. Keeton a descoperit că este diferit în urmă cu 23 de ani, când s-a ras pentru prima dată în cap. Era la un meci de fotbal, într-o zi toridă de vară și, la un moment dat, a vrut să-și șteargă transpirația și i-a dispărut băutura. „Toată lumea râdea de mine. Paharul cu bere mi se lipise de cap la spate și băutura se vărsa în toate părțile”, a declarat Keeton.

Sursa: libertatea.ro