Nici judecătorii nu au mai auzit de un astfel de caz. Ce i-a făcut o femeie soţului, timp de 29 de ore

Nici judecătorii nu au mai auzit de un astfel de caz. Ce i-a făcut o femeie soţului, timp de 29 de ore

O femeie din Coreea de Sud este acuzată de viol, după ce şi-a închis soţul în casă şi l-a abuzat sexual timp de 29 de ore. Este pentru prima dată în această ţară când judecătorii au un caz de agresiune sexuală împotriva unui bărbat.

Femeia de 40 de ani este acuzată de agresiune sexuaă, după ce şi-a încuiat soţul în casă şi l-a violat timp de 29 de ore. Potrivit Daily Mail, se pare că femeia ar fi recurs la un asemenea gest pentru a obţine astfel o probă imtabilă de divorţ.

În Coreea de Sud, cazurile de viol între soţi au devenit ilegale abia în anul 2013, iar acesta este primul caz de acest gen cu care se confruntă judecătorii.

Până acum, un bărbat a fost condamnat la închisoare, după ce şi-a ameninţat soţia cu o armă şi a abuzat fizic de ea, iar o altă femeie a fost achitată, după ce fostul iubit a declarat că a fost drogat şi violat.

În România, violul este incriminat de legea Legea 197/2000 şi este considerat de legislația României o formă de violență în familie. Violul se pedepseşte cu închisoarea de până la 12 de ani, în cazul în care victima este membru de familie – prin membrii de familie se intelege soțul sau alte rude apropiate.